Agenda Constructiilor
Joi, 21 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Analiza pietei de materiale pentru izolatii pe anul 2014

Analiza pietei de materiale pentru izolatii pe anul 2014
Analiza pietei de materiale pentru izolatii pe anul 2014
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: MATERIALE DE CONSTRUCTII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 03 oct 2014
Sumar: click aici
Perspectivele pe piata izolatiilor se mentin pozitive, pe termen mediu
Dupa o scadere de pana la 15% inregistrata pe piata locala a izolatiilor in 2013 comparativ cu anul anterior, producatorii de materiale de profil mizeaza pe o stabilizare in domeniu in acest an, estimari mai optimiste indicand chiar evolutii de 2%-3%. In ceea ce priveste cererea de vata minerala, aceasta se va datora, preponderent, proiectelor industriale si comerciale, in timp ce comenzile de polistiren expandat vor proveni, in special, din zona lucrarilor de reabilitare termica a blocurilor de locuinte. Chiar daca programul national de anvelopare a cladirilor nu a luat amploare in 2014 si nivelul vanzarilor de produse incadrate in categoria termosistemelor a scazut cu aproximativ 10% in primele noua luni ale anului in curs, fabricantii din domeniu raman optimisti referitor la potentialul acestui segment, mai ales tinand cont de necesitatea respectarii legislatiei europene cu privire la eficientizarea energetica a imobilelor, care va duce, in scurt timp, cel putin teoretic, la majorarea cererii de materiale pentru izolare.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor si asociatiilor: APIVMR, ROMEPS, Rockwool, Ursa, Knauf Insulation, Adeplast, Bico Industries, Masterplast, Sika Romania si altele. De asemenea, sunt descrise si cele mai importante aspecte ce devinesc evolutia pietei internationale de profil, evaluate din perspectiva noilor masuri de eficienta energetica si din cea a unor mari corporatii specializate, cum ar fi Armacell, Soprema, Guardian Insulation, BASF Wall Systems etc.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de materiale pentru izolare va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
gamma_2021TERAPLASTjungheinrichVideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
hilti
CELCO 2020
Ubitech
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
leviatan
leviatan
hidroplasto
cv water 2021

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
bienala
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere