Agenda Constructiilor
Marti, 15 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Analiza pietei de paneluri si feronerie pentru usi 2015

Analiza pietei de paneluri si feronerie pentru usi 2015
Analiza pietei de paneluri si feronerie pentru usi 2015
PDF, 5 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PANELURI & FERONERIE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra
Data actualizare: 28 aug 2015
Sumar: click aici
Adaptare rapida a furnizorilor de paneluri la noile conditii ale pietei
Daca se are in vedere evolutia pietei de paneluri ornamentale pentru usi in ultimii sapte ani, la o prima vedere se poate observa ca schimbarile dramatice pe care le-au resimtit alte firme din bransa tamplariei termoizolante nu s-au remarcat la fel de acut la nivelul furnizorilor de elemente pentru usi, intrucat cifra de afaceri a acestora si-a pastrat tendinta de crestere. Pentru multi manageri, recesiunea a constituit un prilej optim de maximizare a cotei de piata, in contextul in care sectorul de panouri termoizolante din PVC a ramas relativ dinamic, deoarece producatorii de tamplarie au urmarit sa-si diversifice produsele pentru a atrage tot mai multi clienti. Totusi, dezechilibrele generale manifestate pe piata de profil nu puteau sa ramana fara urmari, neregulile semnalate fiind legate de achitarea cu dificultate a contravalorii produselor comandate de anumiti parteneri de afaceri.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Pe segmentul panelurilor, feroneriei si al accesoriilor pentru usi sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: 4 Tech, Dom Romania, Securidev, Dr. Hahn, Drupanel, Exclusive Aluminium, Faure Rom, Ikonium Grande, MTC Al Sistem, Savio, Panel Land, Schachermayer Romania, Prima Panel, Siegenia, Simonswerk, Trionic, VBH Romcom, Vexal si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de paneluri, accesorii si feronerie pentru usi va fi disponibila in trimestrul al treilea al anului 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ghid_proiectareLicente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere