Agenda Constructiilor
Marti, 20 Aprilie 2021
 
Home - Analiza pietei de placi ceramice si obiecte sanitare pe anul 2013

Analiza pietei de placi ceramice si obiecte sanitare pe anul 2013
Analiza pietei de placi ceramice si obiecte sanitare pe anul 2013
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PLACI CERAMICE & ADEZIVI
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 15 feb 2013
Sumar: click aici
Estimari de crestere in domeniul placilor ceramice si obiectelor sanitare
Piata locala de placi ceramice, piatra naturala si obiecte sanitare va inregistra, in 2013, o tendinta de usoara crestere, potrivit opiniilor managerilor principalilor competitori din domeniile respective, evolutie influentata de finalizarea lucrarilor la proiectele de apa si canalizare in sate si comune, precum si ca urmare a stabilizarii economice din Romania, ce poate reprezenta reluarea investitiilor private in cladiri de birouri, comerciale, insa si in domeniul rezidential. Dupa o stabilizare raportata la nivelul anului trecut, furnizorii de materiale din cele trei segmente analizate incep anul mai optimisti, unii dintre acestia anuntand deja contractarea unor proiecte ce ar putea reprezenta bazele unei dinamici pozitive a activitatii din 2013. Din punct de vedere valoric, sectorul local de placi ceramice este evaluat de operatori la 100 milioane de euro, in timp ce, pentru celelalte doua categorii analizate nu exista cifre exacte, avand in vedere diversitatea de sortimente si optiuni. In ceea ce priveste amenajarile interioare, furnizorii de placi ceramice indica drept principale tendinte materialele cu suprafete mate sau lucioase si finisaje ce imbina diverse efecte optice. Vor mai fi solicitate, preponderent, placi cu insertii de detalii metalice tip «glamour», in culori contrastante sau in nuante deja consacrate. O noua tendinta, indicata de producatorul autohton de gresie si faianta din gama Cesarom, compania Lasselsberger, indica faptul ca 85% din beneficiari cumpara colectii de placi ceramice care contin si elemente decorative, preferate fiind cele ce imita elemente din natura, moda sau pictura.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Lasselsberger, Undefasa, Pazo Grup, Lazar, Ermifloor, Decorastone, Delta Studio, Titan Mar, Kuma, Kludi si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de placi ceramice si obiecte sanitare va fi disponibila in trimestrul intai din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
VideoConfAC-iulgamma_2021AUTODESKTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
cv water 2021
rigips
Acvatot 2019
hidroplasto
hilti
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
AHK 2018
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere