Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Analiza pietei de sisteme de umbrire si protectie solara pe anul 2013

Analiza pietei de sisteme de umbrire si protectie solara pe anul 2013
Analiza pietei de sisteme de umbrire si protectie solara pe anul 2013
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 18 iul 2013
Sumar: click aici
Oferta eterogena pentru o cerere ce se diminueaza vizibil
Segmentul de piata al sistemelor parasolare continua sa se restructureze, la fel ca si sectorul tamplariei termoizolante, iar oferta continua sa fie eterogena, cu toate ca nivelul comenzilor pe plan intern se diminueaza vizibil. De altfel, numarul mare de societati pe o piata foarte mica poate fi considerat un impediment major. In continuare, desi asigura un grad sporit de confort si de izolare termica sau fonica, elementele de umbrire sunt percepute de beneficiarii din tara noastra ca produse a caror achizitie nu constituie o necesitate obiectiva si, in consecinta, cererea este polarizata fie spre cumpararea sporadica de produse cu performante deosebite si design atragator, fie spre instalarea de rulouri, jaluzele, obloane etc. din categoria economica, avand preturi reduse si calitate pe masura. O situatie diferita se consemneaza, insa, pe pietele dezvoltate din alte tari ale Uniunii Europene, spre care s-a indreptat, in ultimele 12 luni, atentia managerilor multor firme specializate. Avand capacitatea de a realiza produse similare din punct de vedere calitativ sau al designului ca ale companiilor din strainatate, insa la un pret competitiv, producatorii din Romania au inceput – in acelasi mod cu fabricantii de tamplarie – sa incheie parteneriate cu diversi intermediari ce pot facilita exportul. De altfel, inca din 2012 caracteristicile specifice domeniului sistemelor de umbrire indicau faptul ca, in pofida crizei economice, majoritatea managerilor din bransa a decis sa abordeze acest segment de piata intr-o maniera dinamica, prin promovarea unor produse adaptate cerintelor actuale ale utilizatorilor, care solicita preponderent sortimente de calitate la preturi reduse. In acest context, scumpirea materiilor prime constituie si in acest an o provocare atat pentru firmele specializate (care sunt puse in postura de a ajusta in mod proportional preturile produselor finite), cat si pentru beneficiari, asupra carora fenomenul inflatiei si degradarea continua a puterii de cumparare exercita presiuni suplimentare.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Aluprof System, Bestal Balkan, Door-Met, Eurotenda Paradise, Hamat Impex, Jadex Trading, MCA Grup, RTH Proconstruct, SKS Stakusit, Smart & Fast Construct, Somfy, Sunproiect, Suntech, Vanvest International, Ventia Decor si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de sisteme de umbrire si protectie solara va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
siniat
konsent
CDS
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
EDIT-Structural
quadratum
ness project
strabag nivel 1
concelex
Ubitech
rigips
noark
MAKITA
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander