Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza pietei de sisteme de umbrire si protectie solara pe anul 2014

Analiza pietei de sisteme de umbrire si protectie solara pe anul 2014
Analiza pietei de sisteme de umbrire si protectie solara pe anul 2014
PDF, 4 pagini A4
Pret: 9 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Trimite SMS la 7676 cu textul: AGENDA
Valabil in retelele: Vodafone, Orange, Cosmote.
In cateva secunde vei primi un cod de acces prin sms.

Domeniul: UMBRIRE & PROTECTIE SOLARA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 31 iul 2014
Sumar: click aici
Exportul sustine piata fabricantilor de sisteme de umbrire
Segmentul de piata al sistemelor parasolare continua sa se confrunte cu diverse probleme induse de efectele recesiunii, insa, la fel ca sectorul tamplariei termoizolante, oferta continua sa se orienteze tot mai vizibil spre export, mai ales ca nivelul comenzilor pe plan intern se diminueaza vizibil. Cu toate ca restructurarea acestui domeniu a fost inevitabila, iar vanzarile locale sunt intrucatva impulsionate exclusiv in sezonul estival, exista inca un numar relativ mare de societati strict specializate (fara a lua in calcul producatorii de ferestre ce pot realiza si rulouri, jaluzele etc.) care continua sa activeze pe o piata de dimensiuni reduse, ceea ce poate fi considerat un impediment major. Desi asigura un grad sporit de confort/ intimitate, control al radiatiei solare si, in multe cazuri, contribuie la cresterea performantelor de izolare termica sau fonica, elementele de umbrire raman pentru beneficiarii din tara noastra produse a caror achizitie nu este neaparat necesara si, in consecinta, poate fi evitata. Astfel, utilizatorii finali ai ansamblurilor de tamplarie nu tin cont de indicatiile specialistilor, care sustin ca o fereastra fara accesorii este incompleta. In consecinta, pe piata autohtona a sistemelor de umbrire, marcata cu precadere de scaderea puterii de cumparare a populatiei, cererea continua sa se polarizeze tot mai vizibil fie spre cumpararea sporadica de produse cu performante deosebite si design atragator, fie spre instalarea de rulouri, jaluzele, obloane etc. din categoria economica, avand preturi reduse si calitate pe masura. O situatie complet diferita se consemneaza, insa, pe pietele dezvoltate din alte tari ale Uniunii Europene, spre care s-a indreptat, in ultimele 12 luni, atentia managerilor multor firme specializate.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Aluprof System Romania, Hamat Impex, jadex Trading, Kondor Invest, Kronlux FM, MCA Grup, Rollotec, SKS Stakusit, Smart & Fast Construct, Somfy Romania si altele. Pentru a intregi imaginea acestui segment de piata, in cadrul articolului sunt evidentiate rezultatele unor cercetari elaborate sub egida asociatiei europene de profil (ES-SO) si a SNFPSA - Franta.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de sisteme de umbrire si protectie solara va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
Arduro
strabag nivel 1
ness project
Ubitech
siniat
konsent
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
SIGM
noark
MAKITA
concelex
theda mar
CDS
viarom
quadratum
EDIT-Structural
rigips
CONCEPT STRUCTURE
SSAB
BogArt
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander