Agenda Constructiilor
Luni, 11 Decembrie 2023
Liebher
Home - Analiza pietei de sisteme de umbrire si protectie solara pe anul 2015

Analiza pietei de sisteme de umbrire si protectie solara pe anul 2015
Analiza pietei de sisteme de umbrire si protectie solara pe anul 2015
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: UMBRIRE & PROTECTIE SOLARA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 03 aug 2015
Sumar: click aici
Factorul sezonier sustine vanzarile de sisteme de umbrire
Segmentul de piata al sistemelor parasolare, influentat de factorul sezonier, a inceput sa profite de efectele benefice induse de cresterea volumului constructiilor, observata in prima parte a anului in curs, insa, la fel ca in sectorul tamplariei termoizolante, din cauza nivelului relativ redus al comenzilor pe plan intern, vanzarile continua sa se orienteze tot mai vizibil spre export. Cu toate ca restructurarea acestui domeniu continua, intr-un ritm asemanator celei remarcate la nivelul producatorilor de ferestre, faptul ca livrarile locale devin semnificative mai ales in sezonul estival, precum si rata mai sporita de achizitie, din ultimul timp, a unor asemenea produse determina functionarea - in conditii de rentabilitate - a unui numar relativ sporit de societati specializate (inclusiv fabricanti de tamplarie ce pot realiza si rulouri, jaluzele etc.), ce raman active pe o piata de dimensiuni reduse, ceea ce poate fi considerat un paradox. Desi asigura un grad sporit de confort/ intimitate, control al radiatiei solare si, in multe cazuri, contribuie la cresterea performantelor de izolare termica sau fonica, elementele de umbrire pot fi comercializate doar in momentul in care potentialii beneficiari autohtoni sunt cu adevarat convinsi de necesitatea acestora, optand sa le instaleze, in detrimentul - de exemplu - schimbarii geamului termoizolant existent cu modele reflexive, de control solar, tip oglinda etc., ce au in principiu functiuni asemanatoare. In consecinta, pe piata autohtona a sistemelor de umbrire, dependenta de puterea de cumparare a populatiei, in pofida trendului ascendent remarcat in intervalul octombrie 2014 - iulie 2015, cererea continua sa fie polarizata fie pe achizitia unor produse cu performante deosebite si design atragator, fie pe instalarea de rulouri, jaluzele, obloane etc. din categoria economica, avand preturi reduse si calitate pe masura. O situatie diferita se consemneaza, insa, pe pietele dezvoltate din alte tari ale Uniunii Europene, spre care s-a indreptat, in ultimii doi ani, atentia managerilor multor firme specializate.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Aluprof System Romania, Eurotenda Paradise, Jadex, Kondor Invest, Kronlux FM, Fakro, MCA, SKS Stakusit, Smart & Fast Construct, Tentrom Paradise, Ventia Decor si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de sisteme de umbrire si protectie solara va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
theda mar
BALTIC
noark
leviatan
viarom
Ubitech
grundfos
leviatan
rigips
MAKITA
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
CDS
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
BA 2023
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu