Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Analiza pietei de sisteme din aluminiu pe anul 2013

Analiza pietei de sisteme din aluminiu pe anul 2013
Analiza pietei de sisteme din aluminiu pe anul 2013
PDF, 5 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE ALUMINIU
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 15 mar 2013
Sumar: click aici
Furnizorii de sisteme pentru fatade isi stabilizeaza livrarile
Piata autohtona a furnizorilor de sisteme din aluminiu folosite la executia de tamplarie termoizolanta si la realizarea de pereti cortina a avut anul trecut un trend relativ diferit fata de alte segmente ale bransei de ferestre, remarcandu-se in acest sens eforturile depuse de principalele companii pentru a-si stabiliza livrarile din punct de vedere valoric si/sau cantitativ. Cu toate acestea, ca urmare a diminuarii continue – pana aproape de disolutie - a numarului de proiecte semnificative in cadrul carora se utilizeaza profile metalice, precum si din cauza unor premise negative atat pe plan intern, cat si international (legate inclusiv de cotatia aluminiului primar), diminuarea drastica a profitabilitatii a fost inevitabila si constituie acum o caracteristica a intregului sector. Inca de la inceput, trebuie precizat faptul ca rezultatele negative consemnate de principalii operatori ai pietei au facut ca, de aceasta data, o analiza exhaustiva sa nu mai poata fi conturata cu exactitate, din cauza informatiilor in general imprecise si destul de contradictorii disponibile in domeniu. Cu toate acestea, pentru a evalua nivelul la care se afla furnizorii de sisteme din aluminiu ce au luat decizia de a-si continua afacerile in tara noastra si in al cincilea an in care economia nationala se confrunta cu probleme grave, de o amploare deosebita, este oportuna o reiterare succinta a datelor referitoare la importul de profile din aluminiu efectuat in primele noua luni ale anului trecut. Astfel, conform celor mai recente informatii furnizate de Institutul National de Statistica (INS), in intervalul ianuarie-septembrie 2012 importurile de profile din aluminiu s-au situat la un nivel valoric si cantitativ ce reflecta majorari de 15,35% in primul caz si de 19,89% cel de-al doilea, fata de perioada similara din 2011, ambele cote aflandu-se cu mult peste media pietei, intr-un mod relativ similar anului anterior.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Alumil Rom Industry, Aluprof System, Cortizo, Electrostatic, Eurotec, Jotun Powder Coatings, Lorenzo Grup, Meteora Service, Monsena, Reynaers Aluminium, AkzoNobel Powder Coatings si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de sisteme din aluminiu va fi disponibila in trimestrul intai din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
SISECAMhiltiALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
CONCEPT STRUCTURE
viarom
MAKITA
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
siniat
Ubitech
CDS
concelex
theda mar
ness project
noark
leviatan
konsent
EDIT-Structural
rigips
quadratum

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander