Agenda Constructiilor
Sambata, 03 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza pietei de sisteme pentru hale si panouri termoizolante 2022

Analiza pietei de sisteme pentru hale si panouri termoizolante 2022
Analiza pietei de sisteme pentru hale si panouri termoizolante 2022
PDF, 5 pag A4
Pret: 18 ( 48 ) EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: HALE & PANOURI TERMOIZOLANTE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 20 sep 2022
Sumar: click aici
Piata constructiilor industriale si logistice isi mentine tendinta de crestere
Evolutia foarte buna inregistrata in ultimii ani pe piata dezvoltarilor industriale si logistice a continuat si in primele opt luni din 2022, in pofida dificultatilor majore generate de cresterile semnificative ale preturilor, cu precadere in industria metalelor, dar si a problemelor de aprovizionare existente. Cererea a provenit atat din mediul privat (hale pentru productie/depozitare), dar si din zona investitiilor publice, in special in domeniul sportiv si datorita diverselor proiecte derulate de institutii ale statului. Marii dezvoltatori de centre logistice si industriale au anuntat noi investitii, iar activitatea din acest sector ramane deosebit de dinamica. Studiile din domeniu indica faptul ca, in acest moment, dezvoltatorii au anuntat circa 500.000 mp de spatii industriale noi, ce urmeaza a fi construite si livrate in ultimul trimestru al acestui an si in 2023, la care se adauga hale de circa un milion de metri patrati anuntate, dar a caror dezvoltare nu a inceput la aceasta data. Pe termen lung, se estimeaza un necesar suplimentar de 4 milioane mp de hale pentru depozitare pe piata locala, pana la finalul anului 2030. Dezvoltarea comertului online, in mediul privat, dar si noile investitii anuntate in zona publica - hangare pentru avioane, centre sportive, unitati si pavilioane militare, vor continua sa genereze crestere pe piata constructiilor de hale metalice in anii urmatori.
Piata nationala a depasit pragul de 200 de milioane de euro in 2021. Dupa o evolutie buna in prima parte a acestui an, producatorii estimeaza o reducere a cererii in ultimele luni din 2022, pe fondul unei prudente mai mari a investitorilor de a lansa proiecte de dimensiuni mici si mijlocii. In acest context, pentru 2022 se estimeaza o scadere a pietei din punct de vedere cantitativ, care va fi compensata, insa, valoric, datorita cresterilor de preturi. Potentialul sectorului ramane, insa, foarte mare, avand in vedere estimarile de dezvoltare de hale logistice si industriale, potrivit carora, pana la finalul anului 2030 ar urma sa se construiasca circa 4 milioane mp de spatii noi, moderne. La acestea se adauga proiecte majore de modernizare, avand in vedere noile cerinte de eficienta energetica, care devin imperative in contextul majorarilor costurilor cu energia.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale managerilor celor mai importante firme din sectorul de sisteme pentru hale si panouri termoizolante.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de materiale pentru executia de hale va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2023.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiALLBIMVideoConfAC-iulman and machinevailant
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
rigips
CONCEPT STRUCTURE
CDS
grundfos
Ubitech
theda mar
leviatan
MAKITA
viarom
ERBASU CONSTRUCT
BALTIC
FRONTALE
strabag nivel 1
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023