Agenda Constructiilor
Luni, 21 Iunie 2021
 
Home - Analiza pietei de software pentru proiectare pe anul 2013

Analiza pietei de software pentru proiectare pe anul 2013
Analiza pietei de software pentru proiectare pe anul 2013
PDF, 3 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PROIECTE & SANTIERE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 06 dec 2013
Sumar: click aici
Un an mai bun asteptat pe piata de software pentru constructii
Piata locala de aplicatii software pentru constructii si arhitectura s-a stabilizat in acest an, majoritatea companiilor specializate indicand mentineri ale cifrelor de afaceri la nivelul anului 2012. Pentru 2014 sectorul s-ar putea inscrie pe un trend crescator, avand in vedere, in special, cresterea exigentelor arhitectilor si inginerilor pentru gestionarea cat mai corecta si in timp real a proiectelor, in toate etapele de executie. Principala tendinta remarcata, actualmente, de managerii furnizorilor de aplicatii software pentru constructii este reprezentata de schimbarea preferintei companiilor de la proiectarea 2D la cea 3D, trend vizibil de mai multi ani in tarile vest-europene, mai dezvoltate din acest punct de vedere decat Romania. De asemenea, sunt tot mai solicitate solutiile de "cloud" privat "la cheie", care pot ajuta companiile de constructii sa-si modernizeze infrastructura IT fara a mai fi limitate de necesitatea sigurantei datelor sau de spatiul de stocare. O crestere a cererii a fost raportata si pentru sistemele de tip Building Information Modelling (BIM), atat pentru dezvoltarea planurilor de constructii, cat si pentru managementul cladirilor, infrastructura sau unitati de productie.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Nemetschek, Intellitech, Water Management, Alfa Software, Graitec, Man and Machine, Autodesk si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de software pentru proiectare va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
VideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLASTALLBIMgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
hilti
Ubitech
hidroplasto
cv water 2021
Acvatot 2019
rigips
CELCO 2020
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere