Agenda Constructiilor
Duminica, 17 Ianuarie 2021
Home - Analiza pietei de software si accesorii pe anul 2011

Analiza pietei de software si accesorii pe anul 2011
Analiza pietei de software si accesorii pe anul 2011
PDF, 9 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 02 sep 2011
Sumar: click aici
Premise favorabile dezvoltarii activitatii furnizorilor de elemente conexe
Odata cu expansiunea sustinuta a pietei autohtone de tamplarie termoizolanta, in intervalul anilor 2000-2008, dezvoltarea segmentelor conexe a reprezentat un aspect inevitabil. Astfel, au devenit extrem de profitabile afacerile ce presupun crearea aplicatiilor software destinate managementului activitatilor de fabricatie, ofertare, gestiune a stocurilor, comercializare a ferestrelor etc. sau cele de furnizare a accesoriilor (paneluri pentru usi, organe de asamblare, profile de armare a ansamblurilor din PVC, garnituri de etansare, glafuri, ferestre de mansarda, elemente din policarbonat pentru copertine/luminatoare si altele). Contextul economic pozitiv a reprezentat principalul factor potrivit caruia numeroase companii si-au stabilit ca domeniu principal de activitate livrarea acestor produse si servicii. Afectata in mod dramatic in primii doi ani de recesiune, bransa nationala de ferestre a fost supusa unui amplu proces de restructurare, care nu s-a incheiat nici in prezent. Practic, firmele ce activeaza in sectorul de accesorii au fost obligate sa-si modifice foarte rapid strategiile manageriale sau de marketing, fiind nevoite sa se adapteze la noua structura a cererii, precum si la un mediu de afaceri caracterizat de incertitudine, instabilitate si de lipsa lichiditatilor. Chiar si in perioada de maxima intensitate a activitatii, o analiza exhaustiva a evolutiei vanzarilor consemnate la nivel national de furnizorii de software si accesorii era dificil de efectuat. Se poate presupune, insa, ca fiecare sector specializat a inregistrat o crestere cel putin similara celei din bransa de ferestre (+30% pe an). Insa, in perioada 2009-2010, precum si in primele sase luni ale anului in curs, bugetele alocate dezvoltarii afacerilor din bransa s-au diminuat considerabil, iar ritmul de achizitie a sistemelor complementare a inregistrat un regres succesiv, desi cotele au fost diferite, in functie de dinamica pietei si de factorii sezonieri specifici segmentelor analizate.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Dualsoft, GMVA, Klaes, Orbansoft, Window & Facade Tehnologies, Allianz TC, Expert MVA Construct, Helopal, Lorenzo Group, Simetric, Alumni, Cicavien, Bendkopp, Ozel Steel Profil, Vanvest International, Stromtech, Textor Industrial Project, Wurth, Zamak Metal, Drupanel, Trionic, Bautech Plastic, MTC Al System, Door Panels, Prima Panel, Kronlux FM, Polnebo, Unimat, Velux, Bigimpex, Carboplak, Hidrosalt Holding, MR Rolotek Investment si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de software si accesorii pentru tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2012.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
elmas_1octALLPLANALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
Acvatot 2019
hilti
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere