Agenda Constructiilor
Luni, 05 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Analiza pietei de software si accesorii pe anul 2012

Analiza pietei de software si accesorii pe anul 2012
Analiza pietei de software si accesorii pe anul 2012
PDF, 7 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 04 dec 2012
Sumar: click aici
Furnizorii de aplicatii pentru ferestre sunt nevoiti sa se adapteze rapid
Chiar si in perioada de maxima intensitate a activitatii, o analiza exhaustiva a evolutiei vanzarilor consemnate la nivel national de furnizorii de software si accesorii era dificil de efectuat. Se poate presupune, insa, ca fiecare segment specializat a inregistrat o crestere cel putin similara celei din bransa de ferestre (+30% pe an), cel putin pana in 2008. Evident, fluctuatiile din perioada recesiunii au urmat in general parcursul dictat de bugetele pentru investitii ale producatorilor de tamplarie si/sau furnizorilor de sisteme, astfel incat in perioada 2009-2010 s-a constatat cu siguranta o depreciere a segmentelor analizate. Desi in 2011 a avut loc o anumita revenire, ce parea a fi primul semn al recuperarii timide a pierderilor, in primele noua luni ale anului in curs managerii firmelor din bransa de ferestre au fost obligati sa ajusteze inca o data bugetele alocate dezvoltarii afacerilor, astfel incat ritmul de achizitie a sistemelor complementare s-a diminuat din nou. Cu toate aspectele enuntate anterior, se pare ca, din punct de vedere valoric, segmentul autohton de software pentru fabricatia de ferestre a fost evaluat anul trecut la cel mult 1,2 milioane de euro, nivel care ar trebui sa fie corespunzator celor aproape 25.000 de licente acordate de companiile specializate (de la debutul activitatii acestora pe plan national pana in 2011). Chiar daca domeniul specific a fost marcat de aparitia unor programe noi, elaborate mai cu seama din cauza numeroaselor schimbari intervenite la nivelul sistemelor de profile/feroneriei, nivelul competitional a crescut semnificativ. In anii 2009 si 2010, activitatea specifica societatilor care concep si/sau promoveaza programe destinate optimizarii productiei sau vanzarilor de tamplarie s-a diminuat, in medie, cu peste 30%, evolutia pietei de software fiind strans legata de tendintele manifestate in randul producatorilor de tamplarie.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Alumni, Dualsoft, GMVA, Klaes, Orbansoft, Window & Facade Technologies, Alfa Best Real Line, Allianz TC, Bendkopp, Cicavien, Etanco, Ferotech, Ferovali, Giesse, Interplast Rom, Jolly Impex, Moderna Glaf, Promotion Business Team, RBB Aluminium, Romtera Product, Stromtech, Team Consult, Textor Industrial Project, Vexal, Wurth si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de software si accesorii pentru tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2013.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
vailantman and machinehiltiVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
strabag nivel 1
Acvatot 2019
rigips
viarom
CDS
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
leviatan
BALTIC
Ubitech
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
grundfos
FRONTALE
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023