Agenda Constructiilor
Luni, 15 Aprilie 2024
hilti
Home - Analiza pietei de spuma poliuretanica, sigilanti si adezivi pe anul 2011

Analiza pietei de spuma poliuretanica, sigilanti si adezivi pe anul 2011
Analiza pietei de spuma poliuretanica, sigilanti si adezivi pe anul 2011
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 02 sep 2011
Sumar: click aici
Vanzarile de etansanti profesionali constituie un etalon al pietei de tamplarie
Sectorul materialelor profesionale de etansare si sigilare a inregistrat, in perioada recesiunii, un declin pronuntat. Tendinta a fost in stricta concordanta cu situatia generala a pietei de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, care a consemnat o contractie deosebita atat in 2009, cat si in 2010. Astfel, din punct de vedere financiar, cifra de afaceri in domeniu s-a redus cu peste 70%, scazand de la nivelul de aproximativ 1,2 miliarde euro (in 2008) la o valoare cuprinsa intre 350 milioane de euro si 400 milioane de euro, estimata pentru 2011. Conform opiniei specialistilor, "barometrele" care au cea mai mare acuratete in ceea ce priveste evolutia livrarilor in domeniu sunt constituite de nivelurile segmentelor de feronerie si spume poliuretanice (PU)/ siliconi. Avand in vedere previziunile specialistilor bransei materialelor de etansare, se poate afirma ca situatia generala in domeniu s-a stabilizat, urmand ca, incepand cu primavara anului 2012, sa se instaleze o tendinta de crestere temperata. Piata locala de spume poliuretanice continua sa fie dominata de aceiasi competitori - si anume: Den Braven, Henkel (Ceresit), Temad Co (Bison), Selena (Tytan) si Penosil. In ceea ce priveste cotele de piata, informatiile sunt contradictorii, insa se poate afirma faptul ca firmele concurente mentionate anterior acopera peste 80% din cererea curenta. Un element interesant, consemnat in ultimul timp, a fost constituit de cresterea ponderii livrarilor pe piata de bricolaj, ponderea acesteia egaland-o pe cea corespunzatoare utilizatorilor profesionisti (companii specializate in fabricatia/montajul de tamplarie termoizolanta). In ceea ce priveste materialele siliconice, competitia este purtata, in continuare, intre Sika Romania si Geocel Pro, care detin, impreuna, o cota majoritara de piata.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Sika, Den Braven, Temad Co, Penosil, Klebrom, Novocom Consult, Hilti, Dow Corning, Selena FM, Wacker Chemie si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de spuma poliuretanica, sigilanti si adezivi va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2012.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
noark
Ubitech
leviatan
CDS
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
theda mar
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ness project
EDIT-Structural
concelex
MAKITA
viarom
rigips
siniat
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander