Agenda Constructiilor
Vineri, 16 Aprilie 2021
 
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza pietei de tamplarie din PVC pe anul 2011

Analiza pietei de tamplarie din PVC pe anul 2011
Analiza pietei de tamplarie din PVC pe anul 2011
PDF, 14 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 10 feb 2011
Sumar: click aici
Sectorul de tâmplarie din PVC se adapteaza la noile conditii
Piata tâmplariei termoizolante din PVC a consemnat, în ultimul an, cele mai mici scaderi, în comparatie cu sectoarele de aluminiu sau lemn stratificat. Explicatia este simpla si rezida în faptul ca produsele respective sunt mai ieftine si se adapteaza cel mai bine în cazul lucrarilor rezidentiale (cu exceptia imobilelor din categoria de lux, unde modelele din lemn sau cele compozite ocupa, înca, pozitia de top). Daca se ia în considerare si faptul ca sectorul imobilelor de birouri - în care se utilizeaza, preponderent, profile din aluminiu - a înregistrat scaderi semnificative în anul precedent, atunci este corecta presupunerea ca o pondere însemnata din totalul cifrei de afaceri estimate pentru 2010 (aproximativ 400 de milioane de euro) s-a realizat pe segmentul ansamblurilor din PVC. Aceasta nu înseamna ca bransa respectiva a fost ferita de efectele negative ale crizei, ci dimpotriva - si în acest caz - consemnându-se destul de numeroase restructurari si chiar falimente de companii. Contextul economic general, însa, este relativ favorabil în 2011 - conform estimarilor realizate de autoritati si de institutiile financiare internationale - astfel încât este posibil ca începând cu anul urmator sa fie reluata cresterea sustenabila în domeniu.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Rehau Polymer, Gealan, Profine, Veka, Pimapen Logistic Center, Etem Building Systems, Teraplast, Extruplast, Funke Construct, Intercom Topaz, Legato, Leonis, Metale International, Oltchim DMC – Ramplast, Ramplast Distributie Profile, Spectus, Weiss Profil, Wintech PVC, Corina Gealan, Melcret – Iasi, ADF Prod, Astra Roger, Lipoplast, Suki Group, Bombardier, Bucovrad, Calliope, Ceramica Service, Citadinia, Cora Continental, Decor Lux, Duna Rex, Florida Impex, GIP RO Ambiant, Geluval Stor, Izotec Group, Lamar Trust, Itacon, Metalrom, Magnicom, Partener Prompt, Plus Confort, Roplast Thermo, Romserv Invest, TMD Deriva, Win Impex si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de tamplarie din PVC va fi disponibila in primul trimestru al anului 2012.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLASTAUTODESKgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hidroplasto
cv water 2021
rigips
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
hilti
CELCO 2020
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere