Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Analiza pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam pe anul 2011

Analiza pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam pe anul 2011
Analiza pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam pe anul 2011
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 05 iul 2011
Sumar: click aici
Provocari deosebite pentru un domeniu puternic afectat de recesiune
Daca se realizeaza o analiza a domeniului de tamplarie termoizolanta, reiese, in mod cert, faptul ca sectorul cel mai afectat de actuala criza economica ramane cel al comercializarii de utilaje destinate procesarii ansamblurilor de ferestre/usi. O asemenea situatie putea fi anticipata inca de la declansarea recesiunii, avandu-se in vedere faptul ca investitiile companiilor s-au diminuat drastic, ca urmare a inaspririi conditiilor de creditare - pe de-o parte - si a scaderii fluxurilor de numerar ce ar fi facut posibila achizitia de echipamente din resurse proprii - pe de alta parte. In aceste conditii destul de nefavorabile, putine au fost societatile specializate care au reusit sa se adapteze la noile realitati, majoritatea firmelor cu o solvabilitate precara fiind nevoite sa-si restructureze activitatea sau sa se reorienteze spre alte afaceri care ofera conditii mai bune in ceea ce priveste profitabilitatea. Pe termen scurt, situatia generala are sanse minime de redresare, intrucat este necesara o revigorare a sectorului constructiilor, in ansamblul sau, urmata - dupa un decalaj de minimum 6 luni - de un fenomen similar in industria de ferestre, constituindu-se intr-un impuls suficient de puternic pentru domeniul de utilaje. Toate acestea nu inseamna ca firmelor din bransa le lipsesc sansele de recastigare a pozitiilor detinute in urma cu trei ani, insa pentru a fi atins un asemenea obiectiv, este necesar sa fie luate in considerare anumite aspecte esentiale. In primul rand, cu toate ca anumite sortimente cu un grad precar de performanta au disparut momentan din oferta nationala, aceste echipamente au sanse ridicate sa devina din nou disponibile, odata cu aparitia primelor semne ale reluarii tendintei ascendente in domeniu. Din pacate, nu sunt vizati competitorii deja cunoscuti, a caror strategie a devenit destul de familiara concurentilor de pe piata din Romania, ci despre noi companii, care, in prezent, se afla intr-o faza de expansiune puternica. In principal, este vorba despre firme din Asia, care au lansat o ofensiva sustinuta, in ultima perioada, pe piata internationala a utilajelor. Desi caracteristicile de performanta ale produselor promovate nu sunt similare celor specifice utilajelor fabricate in Germania, pretul de livrare este foarte competitiv, fapt ce ar putea avea o relevanta deosebita pentru potentialii beneficiari din Romania.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Urban C&O, Elumatec, Fom Industrie, Abitare CG (divizia Haffner), Schuring Rom, Emmegi, Leitz, Mecanosistem, Popa, Wintec, Edilizia Group si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2012.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
rigips
noark
CDS
Acvatot 2019
ness project
concelex
BogArt
viarom
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
EDIT-Structural
siniat
leviatan
MAKITA
strabag nivel 1
konsent
Ubitech
theda mar

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
top 500
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander