Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza pietei de zidarie - caramida si BCA - pe anul 2012

Analiza pietei de zidarie - caramida si BCA - pe anul 2012
Analiza pietei de zidarie - caramida si BCA - pe anul 2012
PDF, 5 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: MATERIALE PENTRU ZIDARIE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 14 iun 2012
Sumar: click aici
Producatorii estimeaza stabilizarea pietei sistemelor de zidarie
In intervalul 2008-2011, piata materialelor pentru zidarie (caramida si BCA) a consemnat o scadere de pana la 37% din punct de vedere cantitativ, in timp ce valoarea sectorului s-a redus, in aceeasi perioada, cu 64%, potrivit informatiilor furnizate de operatorii pietei. Astfel, anul trecut, din punct de vedere cantitativ s-ar fi consemnat o reducere a vanzarilor de materiale cu 500.000 mp fata de nivelul din 2010. Din punct de vedere valoric, industria materialelor pentru zidarie a fost evaluata la 250 milioane de euro (la pret de retail) in 2011, aceasta comprimandu-se cu aproximativ 10% si urmand, astfel, trendul general de scadere din domeniul constructiilor. Potrivit datelor statistice disponibile, numarul de locuinte finalizate in 2010 s-a situat la 48.812 unitati, pentru anul trecut fiind anuntata o noua reducere a acestui indicator, la aproximativ 44.500 de locuinte. Este confirmata, astfel, tendinta descrescatoare de pe piata materialelor pentru zidarie, avand in vedere faptul ca executia de locuinte reprezinta principalul domeniu de aplicare a blocurilor din caramida si BCA.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Ceramica SA, Siceram, Wienerberger, Cemacon SA, Celco SA, Macon, Somaco Grup Prefabricate, Xella si altele. Totodata, sunt disponibile informatii furnizate de alti operatori ai pietei.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de caramida, BCA si elemente prefabricate va fi disponibila in trimestrul al doilea din 2013.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMSISECAMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
siniat
BogArt
viarom
CONCEPT STRUCTURE
SSAB
Acvatot 2019
theda mar
rigips
EDIT-Structural
konsent
MAKITA
strabag nivel 1
Arduro
ERBASU CONSTRUCT
noark
CDS
concelex
leviatan
quadratum
SIGM
Ubitech

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander