Agenda Constructiilor
Vineri, 08 Decembrie 2023
Liebher
Home - Analiza pietei exportatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2014

Analiza pietei exportatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2014
Analiza pietei exportatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2014
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 03 oct 2014
Sumar: click aici
Exportul si fondurile UE - singurele sanse ale industriei de ferestre
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca pe piata autohtona de ferestre cererea continua si in 2014 sa consemneze fluctuatii puternice, fara ca pe termen scurt sau mediu sa se evidentieze premisele unei stabilizari (fie si la nivelul extrem de scazut din prezent). De aceea, pentru a induce totusi o nota de optimism in randul managerilor din bransa, obligati sa activeze intr-un mediu de afaceri extrem de arid si de competitiv, trebuie precizat ca, in ultimii trei ani, au fost identificate si exploatate cu succes singurele oportunitati care permit supravietuirea in conditii onorabile a firmelor specializate - si anume exportul, respectiv derularea unor investitii in dezvoltare, cofinantate prin fonduri UE. In ceea ce priveste livrarile efectuate in afara granitelor tarii, din analiza datelor statistice disponibile rezulta clar faptul ca, in perioada 2009-2013, producatorii de ferestre si usi din PVC sau lemn (pentru care Institutul National de Statistica - INS a agregat date specifice) au intensificat progresiv ritmul derularii operatiunilor de export. Analiza se refera, in premiera absoluta pe plan autohton, la datele agregate de Eurostat cu privire la productia interna si operatiunile de import-export cu ansambluri cuprinse in categoriile PRODCOM „Ferestre si usi din material plastic”, „Usi/ferestre din aluminiu si ramele acestora”, „Ferestre, ansambluri de tip francez si cadrele lor, din lemn”, respectiv „Usi din otel si alte metale (exclusiv aluminiu), cadre pentru usi, ferestre din otel si ramele acestora”. In completarea articolului (ce se refera inclusiv la situatia fondurilor europene si diverselor forme de ajutor de stat ce permit dezvoltarea firmelor din bransa), pentru a avea o imagine unitara asupra exportului, cei interesati pot achizitiona si datele Institutului National de Statistica (INS), ce sunt relevate pe larg in cadrul publicatiei intitulate „Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie si a exporturilor de ferestre” (elaborata de departamentul specializat al revistei Fereastra). Acestea indica si informatii suplimentare, disponibile contra cost, cu privire la pretul mediu declarat de producatorii din tara noastra, la valorile si cantitatile efective si precise - nu estimate pe baza codurilor generaliste si agregate ale intregului domeniu, asa cum procedeaza Eurostat. Toate acestea sunt ilustrate cu diagrame corespunzatoare, fiind evidentiate si principalele destinatii de export, cu preturile corespunzatoare pentru fiecare tara in parte.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii implicate pe pietele de export, cum ar fi: Arcom Gealan, Fereastra Suki, Astra Roger, ADF Prod, Fink Fenster, Fenster, BIG Aluminium, Lipoplast, Welthaus si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei companiilor exportatoare de tamplarie termoizolanta (din PVC si lemn) va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
strabag nivel 1
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
noark
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
CDS
Acvatot 2019
leviatan
leviatan
Ubitech
grundfos
viarom
FRONTALE
MAKITA
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
BA 2023
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu