Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2013

Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2013
Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2013
PDF, 7 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE ALUMINIU
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 16 mar 2013
Sumar: click aici

Sperante de mentinere a productiei de tamplarie din aluminiu

In ceea ce priveste firmele implicate in productia de ferestre/usi si fatade cortina din aluminiu, dupa un an in care rezultatele s-au situat inca o data sub asteptarile initiale - si s-au consemnat noi pierderi la nivelul cifrei de afaceri cumulate a companiilor din domeniu - firmele specializate mizeaza actualmente pe o stabilizare a activitatii. Estimarile pot fi in general hazardate, in absenta unor contracte de amploare care sa justifice o revenire, insa par a fi realiste daca se ia in considerare faptul ca pe piata imobilelor nerezidentiale s-a anuntat (re)inceperea lucrarilor, din primavara anului in curs, la diverse obiective ce se aflau in stare de conservare pana in prezent. Cu toate acestea, contractele respective ar putea fi insuficiente, mai ales ca diverse cladiri „blocate”, aflate intr-un stadiu incipient de executie, vor ajunge mai tarziu in etapa instalarii de tamplarie din aluminiu si/sau pereti cortina. In general, pentru ca piata sa se situeze macar la nivelul anului anterior, fabricantii propun ca finantarea proiectelor de interes public sa se efectueze cel putin la nivelul proiectat in bugetul de stat si in cele locale, in timp ce - dupa problemele din 2012 - asigurarea in acest an a unui grad oarecare de stabilitate politico-legislativa este o conditie obligatorie pentru bunul mers al afacerilor, intr-un mediu caracterizat de ostilitate. Pentru deblocarea acelui segment al sectorului de constructii pe care il vizeaza firmele din bransa aluminiului (respectiv al imobilelor nerezidentiale), ar fi in mod imperios necesare masuri - preponderent guvernamentale - care sa determine un aflux ceva mai semnificativ ca in prezent al investitorilor straini in Romania. Nu este de neglijat nici cresterea gradului de informare a beneficiarilor, de obicei institutionali, care ar trebui sa ia in calcul criteriile de performanta, in defavoarea pretului. Tot mai multe indicii au inceput sa apara in acest sens, inclusiv din sfera edificarii imobilelor de birouri (destinate inchirierii), observandu-se ca, in lipsa asigurarii unui grad sporit de confort, inclusiv prin montajul tamplariei performante, numerosi dezvoltatori/investitori risca sa ramana cu imobilele neocupate, pe fundalul sporirii pretentiilor viitorilor ocupanti ai cladirilor si al unei oferte excedentare. Este posibil, astfel, sa se observe in perioada urmatoare o tendinta vizibila de majorare a volumului lucrarilor de reparatii capitale pe acest segment, in scopul reincadrarii in clase superioare a spatiilor de birouri existente. intervalul de maxima intensitate a recesiunii) sau pur si simplu din lipsa resurselor financiare.

Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Alu Design, Everest International, Window & Facade Technologies, Alukyt, Aluminium Promotion, Cipsor Construct, Europa Trading, Evolium Telecom, Glass Rom Impex, Icco Termotec, Industrial Conex VMC, Mariantherm, Metal Yapi, Re Al Glass, Tehnolux si altele. Dupa cum se observa, pentru a contura o imagine cat mai completa a segmentului productiei de tamplarie din aluminiu, au fost incluse si opinii ale managerilor unor societati implicate in proiectarea si executia de fatade cortina.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei producatorilor de tamplarie din aluminiu va fi disponibila in trimestrul intai din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
strabag nivel 1
CDS
theda mar
Ubitech
Acvatot 2019
leviatan
quadratum
ness project
rigips
viarom
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
noark
ERBASU CONSTRUCT
concelex
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander