Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - PUBLICATII & COLECTII - Pardoseli Magazin - editia 1 (februarie-aprilie 2010)

Pardoseli Magazin - editia 1 (februarie-aprilie 2010)
Pardoseli Magazin - editia 1 (februarie-aprilie 2010)
PDF, 60 pagini A4

Pret: Gratuit
pardoseli_magazin_nr1.pdf
Marime: 11886 kB
Domeniul: MATERIALE DE CONSTRUCTII
Data actualizare: 15 feb 2010
Sumar: click aici
Domotex: semne bune pentru piata pardoselilor
Inceputul acestui an a fost marcat de targul Expo Domotex de la Hanovra, eveniment la care au participat aproape 1400 de expozanti din 70 de tari. Cititi in acest articol despre tendintele pietei, evenimentele care au avut loc in acest context, temele de actualitate dezbatute de specialisti.
Solutia corecta pentru spitale
Exista inca unitati din sistemul sanitar care continua sa repare (uneori cu investitii importante!) pardoseli "expirate" din perspectiva legislatiei, igienei, rezistentei si sigurantei accesului. Fondurile alocate fiind oricum reduse, este de preferat sa fie aleasa acoperirea corecta. Una dintre ele este PVC-ul.
Interviu - Leonard Doroftei
Celebrul campion la box ne-a vorbit despre pasiunea pentru lemn, despre rolul designerilor in viata lui. De data aceasta, l-am surprins in ipostaza de beneficiar al unor lucrari de montaj, atat in locuinta proprie, cat si in barul pe care si l-a deschis recent in Ploiesti.
Parchetul & incalzirea prin pardoseala
Incalzirea prin pardoseala presupune anumite straturi suport, conditii de montaj, variante de finisaj. Aflati din aceste pagini detalii suplimentare, care va pot ajuta in alegerea tipului potrivit de parchet, in programarea corecta a etapelor lucrarii.
Montatori inteligenti, motivati si educati
Domnul Heinz Brehm, presedintele in exercitiu al EUFA P+F, a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu in care ne-a vorbit, printre altele, despre piata europeana a pardoselilor, despre activitatea organizatiei pe care o conduce si despre un subiect foarte drag dumnealui: educarea montatorilor.
Pasi prin Caru' cu bere
Poate nu este cel mai spectaculos element decorativ al acestui spatiu faimos, dar prin faptul ca a rezistat mai bine de 80 de ani unui trafic intens, gresia smaltuita de la Caru' cu bere poate fi prezentata ca reper de calitate, amintind de seriozitatea mesterilor de altadata.
Pardoseli sportive poliuretanice indoor
Pardoselile destinate practicarii sporturilor trebuie sa indeplineasca anumite conditii de elasticitate, capacitate de absorbtie a socului, frecare, luciu, planeitate si multe altele. Sunt standarde europene minime obligatorii, pe care este bine sa le cunoasca un proiectant, un constructor si chiar un beneficiar.
Pardoselile tehnice suprainaltate
Sunt folosite in centrele de date, in imobilele de birouri, peste tot acolo unde se doreste mascarea cablurilor, tevilor si a elementelor de instalatii. Uneori reprezinta cea mai potrivita solutie pentru obtinerea unei planeitati perfecte. Iata un articol cu informatii si recomandari asupra acestui tip de produs.
Secretul eficientei in cleaning: sistemele de stergatoare
Puteti citi in aceste pagini despre un domeniu cu totul special al intretinerii unei cladiri, respectiv despre sistemele de stergatoare. Va oferim detalii asupra conditiilor pe care trebuie sa le indeplineasca acestea, asupra conceptului zonal care este luat in consideratie pentru a opri la intrare praful, noroiul si apa.
Eleganta pardoselilor din piele
Prezenta din preistorie ca material traditional de acoperire a peretilor si solului pesterilor, astazi o regasim la fel de actuala, dar in executii si modele inovatoare. Designerii exclusivisti contemporani se indreapta tot mai mult spre produse naturale, iar pielea nu putea lipsi de pe lista materialelor destinate amenajarilor de lux.
Descriere:
Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania editeaza trimestrial revista Pardoseli Magazin care isi propune sa fie un reper pentru punerea in opera a materialelor de calitate. Publicatia este disponibila gratuit, in format electronic pdf, fiind dedicata beneficiarilor finali, arhitectilor, montatorilor si celorlalti specialisti din domeniu.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
CDS
viarom
quadratum
concelex
Acvatot 2019
MAKITA
FRONTALE
Ubitech
noark
rigips
strabag nivel 1
leviatan
ness project
theda mar
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander