Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - PUBLICATII & COLECTII - Pardoseli Magazin - editia 2 (mai-iulie 2010)

Pardoseli Magazin - editia 2 (mai-iulie 2010)
Pardoseli Magazin - editia 2 (mai-iulie 2010)
PDF, 60 pagini A4

Pret: Gratuit
revista_pardoseli_nr2.pdf
Marime: 6253 kB
Domeniul: MATERIALE DE CONSTRUCTII
Data actualizare: 15 iun 2010
Sumar: click aici
Pardoseli istorice
Prin rubrica Pardoseli istorice va invitam sa vizitati Edificiul Roman cu Mozaic din Constanta, ansamblu descoperit complet intamplator in anul 1959. Monumentul unic in estul Europei ca marime este considerat de experti o minune a civilizatiei antice.
Laminatul de la A la Z. De la productie la intretinere
Ce sunt pardoselile laminate? Din ce anume constau? Cum sunt realizate? Ce trebuie avut in vedere la prelucrarea lor? Cum se intretine si se curata laminatul? Incepand din acest numar, va propunem un serial dedicat acestui material.
Istoria linoleumului
Devenit in decursul timpului unul dintre cele mai folosite materiale de acoperire pentru pardoseli, linoleumul a fost inventat intamplator (ca atatea si atatea alte descoperiri epocale) de catre englezul Frederick Walton, in anul 1860.
Lucrarea editiei: Profesionistii materialelor de calitate
Speram ca in fiecare numar al revistei sa va prezentam o atare poveste de succes. Cea de fata consta dintr-o vila cu doua apartamente, unul amenajat in stil modern, celalalt clasic. Reporterul Pardoseli Magazin a fost impresionat de finetea executiei si grija pentru detalii, motiv pentru care va invita si pe dumneavoastra sa le admirati.
Mocheta si firul de nylon
Polimeri ne imbraca, ne imbunatatesc viata prin obiectele pe care le folosim si, ceea ce ne intereseaza in cazul de fata, ne asigura o pardoseala moale, ieftina si relativ usor de intretinut - mocheta noastra cea de toate zilele. Cititi o expunere deopotriva teoretica si aplicata asupra firului de nylon 6.6
Meseria, bratara de aur. Interviu cu Marius Filipascu
Marius Filipascu se straduieste sa formeze la Brasov parchetari - care dupa absolvirea singurei scoli de profil din tara, sa si stie ce au invatat: meserie.
Ce sunt si cum se intretin pardoselile conductive
In viata de zi cu zi, electricitatea statica e inofensiva, cauzand doar ocazional disconfort, dar in medii sensibile poate fi devastatoare. De aceea, intretinerea adecvata a pardoselilor conductive reprezinta un aspect esential pentru pastrarea calitatilor acestora.
Pardoseli pentru alimentatia publica
Spatiile destinate alimentatiei publice sunt zone complexe, ale caror pardoseli trebuie abordate in mod specific si, pe cat se poate, cu ajutorul unor consultanti de specialitate. Igiena este cuvantul cheie.
Pardoseli din pluta: un lux accesibil si practic
Exista cladiri cu varste de peste 100 de ani care au pardoseli din pluta inca functionale. Longevitatea pardoselii de pluta se datoreaza elasticitatii sale, calitate care o face mai placuta la pasire si mult mai silentioasa decat alte variante disponibile pe piata.
Cleaning Show 2010
Intre 14-17 aprilie, la Romexpo, a fost organizata prima expozitie dedicata exclusiv echipamentelor, produselor si serviciilor de curatenie profesionala din Romania.
Concursul European de Montaj Parchet - Editia 2010
In perioada 26-27 mai 2010 a avut loc la Poznan, Polonia, Editia a VIII-a a Concursului European de Montaj Parchet. Romania s-a clasat in primele 8 locuri. Totodata, incepand din acest an, tara noastra e reprezentata oficial in comitetul de conducere al EUFA P+F.
Descriere:
Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania editeaza trimestrial revista Pardoseli Magazin care isi propune sa fie un reper pentru punerea in opera a materialelor de calitate. Publicatia este disponibila gratuit, in format electronic pdf, fiind dedicata beneficiarilor finali, arhitectilor, montatorilor si celorlalti specialisti din domeniu.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
theda mar
rigips
concelex
leviatan
Ubitech
siniat
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
viarom
EDIT-Structural
quadratum
noark
ERBASU CONSTRUCT
ness project
strabag nivel 1
CDS

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
top 500
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander