Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Revista Fereastra editia nr. 156 (Ianuarie-Februarie 2021)

Revista Fereastra editia nr. 156 (Ianuarie-Februarie 2021)
Revista Fereastra editia nr. 156 (Ianuarie-Februarie 2021)
PDF, 60 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra
Data actualizare: 18 feb 2021
Sumar: click aici
Sumarul revistei - conceputa intr-o structura bilingva (romana si engleza) si integrata cu publicatia Agenda Constructiilor - abordeaza, printre altele, urmatoarele teme principale:
ACTUALITATE | NEWS
PPTT: Eforturi pentru reprezentarea optima a intereselor bransei
PPTT optimally represents the interests of the fenestration industry
 
EVENIMENT | EVENT
EURO-Fereastra: Optimism moderat la inceput de an, pe piata de tamplarie
EURO-Fereastra: Moderate optimism at the beginning of the year, on the joinery market
 
COVER STORY | BARRIER
"Nu furnizam doar un produs, ci construim o relatie pornind de la fiecare ansamblu livrat"
“We not only provide a product, but we build a relationship starting from each set delivered”
Formare, informare si dezvoltare a partenerilor prin Academia BARRIER
Training, information change and development of partners through the BARRIER Academy
Un sfert din cifra de afaceri, realizata din vanzarea de ferestre pentru case pasive!
A quarter in turnover based on passive houses joinery sales
 
OPINII | INTERVIEW
PROFINE: "Digitalizarea, un trend care implica investitii serioase"
PROFINE: Digitisation forces companies to invest
GEZE: Inovatii in domeniul automatizarii ferestrelor, prezentate la BAU
GEZE: Innovations in window automation, showcased at BAU
EUROBAC isi continua proiectele de extindere la nivel local
EUROBAC continues its expansion projects in Romania
 
ANALIZA | ANALYSIS
Productia nationala de ferestre s-a dublat in ultimii zece ani
The Romanian production of windows has doubled in the last ten years
Sistemele din PVC isi consolideaza pozitia pe piata in vremea pandemiei
PVC systems continue to dominate on the market, during the pandemic
Majorare de 5,4%, estimata in acest an pentru productia de tamplarie din PVC
Increase of 5.4%, estimated for the production of PVC joinery
 
PRODUCATORI & FURNIZORI | PRODUCERS & SUPPLIERS
Schimbari de paradigma, deja vizibile la inceputul anului 2021
Paradigm shifts, already visible at the beginning of 2021
 
PRODUSE & TEHNOLOGII | PRODUCTS & TECHNOLOGIES
BAU-ONLINE, rezultate excelente la cea dintai editie digitala
BAU Online provides guidance in turbulent times
EXALCO PERGOLA - solutie completa de umbrire, realizata din aluminiu
EXALCO PERGOLA, a complete solar protection solution, made of aluminum
DTN 80, nou operator automat pentru actionare batanta de la G-U
DTN80, new automated operator for swing doors
SCHUCO LivIngSlide PD - sisteme liftant-glisante din PVC
SCHUCO LivIngSlide PD - lift and slide PVC system
MasterPatio, un sistem complex, de la REYNAERS ALUMINIUM
MasterPatio, a complex solution from REYNAERS ALUMINIUM
WIRELESS CONTACTS FM.V/FM.A, solutii avansate pentru ferestre smart
WIRELESS CONTACTS FM.V/FM.A, for smart windows
ROTO AL 300, feronerie pentru ferestre din aluminiu cu aspect unitar
ROTO AL 300, economically efficient hardware for aluminum windows
 
TOP 500
Producatori de Tamplarie si Geam Termoizolant din Romania 2021
Romanian IGU and joinery producers in 2021
 
INDEX PRODUCATORI PRODUCERS INDEX
INDEX FURNIZORI SUPPLIERS INDEX
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Editia Ianuarie-Februarie 2021 a revistei Fereastra cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/ internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, avand ca tema centrala analiza activitatii companiilor din sectorul furnizarii de sisteme din PVC, servicii de infoliere si vopsire sau armaturi metalice si din domeniul productiei de tamplarie din PVC si elemente conexe. Analizele sunt conturate inclusiv pe baza unor date statistice referitoare la importul, exportul sau distributia de produse, iar perspectivele acestor segmente de piata sunt reliefate intr-o maniera exhaustiva, inclusiv prin integrarea celor mai recente informatii referitoare la fabricanti si furnizori. Sunt incluse si opinii ale reprezentantilor pietei, care se refera atat la situatia actuala sau perspectivele afacerilor proprii, cat si la evolutia segmentelor de piata specifice.
Informatii suplimentare:
Primul material al revistei este reprezentat de un reportaj realizat cu aportul Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT), care si-a pus puternic amprenta asupra dezvoltarii bransei de ferestre din Romania. Materialul include principalele repere in activitatea de peste doua decenii a organizatiei si prezinta principalele reusite ale acesteia.
Urmatorul material este tot un reportaj, realizat in urma celei de-a patra editii a videoconferintei EURO-Fereastra - Piata de profil se adapteaza noilor tendinte, ce a avut loc pe 28 ianuarie 2021. La eveniment au participat Valentin Petrescu (Presedintele PPTT), Ciprian Chelariu (CEO Izotec Group), Marius Soflete (Inginer constructor, proiectant de case pasive si cofondator al biroului de proiectare Inginerie Creativa), Dana Badea (Product Manager, Alukonigstahl) si Andrei Cojanu (Trainer si tehnician, Cad-Plan GmbH), carora li s-au adaugat Katarína Gajdova (Market Analyst, Interconnection Consulting Group, Austria) si Jörn P. Lass (General manager, ift Rosenheim Germania), cu prezentari video inregistrate. Printre tematicile abordate s-au aflat transformarea digitala accelerata de pandemia Covid-19, sunstenabilitatea, calitatea produselor finite etc. De asemenea, montajul corect al tamplariei termoizolante s-a constituit in principalul subiect abordat de expertii care au fost invitati la conferinta.
 
Editia Ianuarie-Februarie 2021 a revistei Fereastra include si un material Cover Story, prin care se celebreaza drumul catre perfectiune in constructia ferestrelor Barrier, fabricate de Electric Plus, companie cu o istorie de 26 de ani pe piata romaneasca de tamplarie termoizolanta. Articolul include o prezentare succinta a companiei, a francizei Barrier si a Academiei Barrier, precum si un interviu cu Adrian Garmacea, administratorul grupului Barrier, referitor la activitatea companiei in 2020 si perspectivele de dezvoltare in 2021 si in viitor.
La rubrica opinii, Dan Ionescu (director general, Profine Romania), Vlad Stanislav (Managing Director, GEZE Romania) si Lucian Baciu (manager general, Eurobac Romania) isi prezinta principalele realizari din 2020, precum si planurile pentru 2021.
 
Prima analiza inclusa la rubrica dedicata trateaza principalele prognoze referitoare la evolutia productiei de tamplarie termoizolanta in intervalul anilor 2020-2024, precum si alte aspecte referitoare la bransa furnizorilor de sisteme din PVC (cu factori de influenta precum productia de ansambluri din acest material, fenomenul insolventei partenerilor de afaceri si chiar a unor distribuitori, analiza cifrei de afaceri a 35 de companii importante etc.) si opinii ale managerilor unor firme reprezentative, precum Akzonobel Powder Coatings, Arcer, Bucin Mob, Jadex Trading, Luca Global Group, Penosil, Ro Grup Glass si Siegenia Romania.
Rubrica de analiza continua cu un nou studiu realizat de redactia Fereastra, de aceasta data pe segmentul furnizorilor de sisteme din PVC, care domina, in continuare, cererea de tamplarie termoizolanta din Romania. Analiza include si date referitoare la operatiunile de import/ export, precum si opinii ale managerilor unor furnizori reprezentativi de sisteme din PVC, precum: VEKA Romania, Rehau WS Romania, Extruplast, Weiss Profil, New House Design Project (NHDP), Worm, Schonberger, grupul Alfa Best Real Line/ Ecosfera Plast, Feroplast, grupul Kom-Acar Impex/ Bautech Plastic si Marynk Ideea.
Cel de-al treilea articol inclus la aceasta sectiune este reprezentat de analiza sectorului de productie de ansambluri din PVC, segment estimat sa creasca cu peste 5% in 2021. Analiza cuprinde date specifice centralizate de la Eurostat,pe baza codurilor PRODCOM - importuri/ exporturi, estimari generale privind evolutia sectorului de constructii, cadru general, de la CNSP, precum si opinii ale reprezentantilor principalilor producatori de ansambluri din PVC activi pe piata locala, precum Casa Noastra (QFort), Lamar, Aterm, Bucovrad, Deco Plast, Gamma Axial, Izo Concept, Izotec Group, Romserv, Tamistef, TC Construct si YTP Fenêtre.
 
La sectiunea Producatori & Furnizori sunt prezentate date referitoare la activitatea unor companii si organizatii importante din domeniul tamplariei termoizolante in contextul celui de-al doilea val al pandemiei Covid-19 si estimarile acestora privind activitatea din 2021. Sunt incluse date despre companiile Almeida Fenster, Apex Aluminium Systems, Assa Abloy, Glass Proiect Termopan, Mistic Confort, Octalex, Profi Plast Therm, Smart Fenster, Somfy si Windows & Facade Technology.
Rubrica de Produse & Tehnologii este deschisa de un material central, referitor rezultatele expozitiei BAU Online 2021, organizat in premiera in format online. La acest capitol sunt detaliate produse inovatoare, precum Exalco Pergola – sistem modern de protectie solara, dotat cu lamele rotative, DTN 80 - noul operator automat pentru actionare batanta de la G-U, Schuco LivIngSlide PD - noile sisteme liftant-glisante din PVC de la Alukonigstahl, sistemul liftant-glisant MasterPatio de la Reynaers Aluminium, senzorii Wireless Contacts, de la Winkhaus, ce permit folosirea smartphone-ului pentru a verifi ca de la distanta starea ferestrelor si Roto Al 300 - feroneria pentru ferestre din aluminiu cu aspect unitar.
Editia se incheie cu TOP 500 Producatori de Tamplarie si Geam Termoizolant 2021. Pe 4 pagini sunt listate cele 500 de societati incluse in analiza, care au realizat afaceri de circa 821 milioane de euro in 2019, reprezentand circa 90% din piata de profil.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
MAKITA
concelex
CDS
Ubitech
viarom
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
FRONTALE
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
rigips
noark
quadratum

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander