Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - PUBLICATII & COLECTII - Revista INFO-Santiere - Revista INFO Santiere - editia 7 (Iulie 2010)

Revista INFO Santiere - editia 7 (Iulie 2010)
Revista INFO Santiere - editia 7 (Iulie 2010)
PDF, 36 pagini A4
Pret: 6 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Trimite SMS la 7505 cu textul: AGENDA
Valabil in retelele: Vodafone, Orange, Cosmote.
In cateva secunde vei primi un cod de acces prin sms.

Domeniul: PROIECTE & SANTIERE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra
Data actualizare: 14 iul 2010
Sumar: click aici
Informatii de actualitate, in revista INFO Santiere
Structurate intr-o forma accesibila, articolele publicate in editia curenta a revistei INFO Santiere indeplinesc exigentele actuale de informare ale managerilor din sectorul de constructii si domeniile conexe. La rubrica de actualitate interna, se regasesc urmatoarele: Sistarea subventiilor pentru caldura ar putea impulsiona in 2010 vanzarile de centrale termice; Romania - singura tara care va inregistra scadere economica in acest an; Obiective de 3 miliarde euro aflate in constructie in principalele orase din Romania; Cum vor reactiona constructorii la noile modificari ale fiscalitatii; Trend moderat de crestere pentru piata de instalatii, sisteme si echipamente electrice; Statul incearca sa acopere golul lasat de investitiile private destinate constructiei de noi obiective; Piata materialelor de constructii va inregistra diminuari de pana la 20%; Obiective ambitioase pentru ecologizarea fabricilor de ciment, anuntate de Lafarge, Holcim si HeidelbergCement; Marcajul CE, subiect de disputa intre autoritati, patronat si organisme de certificare. In cadrul rubricii de opinii, pot fi lecturate puncte de vedere ale unor manageri ai companiilor specializate in domeniul ferestrelor, mentinerea afacerilor la nivelul din 2009 fiind principalul obiectiv declarat de majoritatea furnizorilor si producatorilor de tamplarie termoizolanta. Rubrica Investii include o serie de informatii despre situatia actuala a pietei nationale de constructii, in ultimul timp fiind observata o crestere a numarului de lucrari ce vizeaza edificarea de centre sportive si obiective de interes turistic. Actualitatea internationala furnizeaza detalii despre procesul de redresare economica, devenit tot mai vizibil la nivel european si despre evolutia pietei mondiale de scule electrice, segment caracterizat de un optimism moderat al managerilor marilor corporatii in ceea ce priveste activitatea din ultimii ani.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Publicatia INFO Santiere, aflata la editia a VII-a, cuprinde informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei constructiilor si la cele din domeniile conexe. Revista include o serie de articole pe teme de actualitate, care descriu noile investitii bancare pentru constructia de sucursale, evolutia livrarilor de centrale termice, prognozele actualizate cu privire la involutia economiei romanesti din 2010 (cu implicatii asupra pietei constructiilor) etc. De asemenea, este prezentat un studiu - realizat de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor - referitor la investitiile in constructii din 5 orase importante ale tarii (sunt disponibile comentarii despre structura obiectivelor de investitii, pe categorii, precum si diagrame relevante, in cadrul carora se analizeaza mai multi indicatori, cum ar fi: ponderea investitiilor, regimul de inaltime a imobilelor, termenul de finalizare a obiectivelor, tipologia obiectivelor aflate in constructie, stadiul executiei etc.). Posibilele reactii ale antreprenorilor si producatorilor de materiale de constructii - care se confrunta cu noile modificari ale fiscalitatii - sunt reliefate in cadrul unui alt articol, la rubrica de actualitate interna. De asemenea, eventuala crestere pe piata de instalatii, sisteme si echipamente electrice constituie un semnal pozitiv, dat de managerii firmelor din bransa. Interventiile guvernamentale si ale autoritatilor locale, prin care se incearca acoperirea "golului" lasat de investitiile private destinate constructiei de noi obiective, constituie subiectul unui alt articol de analiza. In conditiile deteriorarii climatului economic, expertii au rectificat prognozele de scadere a pietei materialelor de constructii, principalele aspecte cu privire la acest sector fiind disponibile in paginile revistei. Tendintele pietei fabricantilor de ciment - unde se anunta implementarea si/sau continuarea unor planuri ambitioase de ecologizare a unitatilor de productie - sunt, de asemenea, relatate in paginile revistei. In general, se considera ca investitiile respective, ce se aliniaza cerintelor noii legislatii europene din domeniu, au ca scop final atingerea tintei de reducere a cheltuielilor energetice cu 20% pana in anul 2020. Pornind de la aceasta premisa, se evidentiaza faptul ca, in intervalul urmator, precum si pe termen mediu, furnizorii de instalatii si tehnologii si servicii utilizate in industria cimentului vor beneficia de oportunitatea sporirii exponentiale a livrarilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea editie a publicatiei INFO Santiere va fi disponibila in luna august 2010.
 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
SISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
concelex
quadratum
siniat
ness project
leviatan
rigips
Ubitech
theda mar
viarom
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
Acvatot 2019
noark
CDS
EDIT-Structural
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander