Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - INDEX COMPANII - AFRISO-EURO-INDEX SRL
PAGINA PERSONALIZATA


AFRISO-EURO-INDEX SRL

AFRISO-EURO-INDEX SRL

Adresa: Bd. Tudor Vladimirescu 45 A, Bucuresti, S5
Telefon: 021 410 07 02 , 021 411 92 21
E-mail: info@afriso.ro
Web site: www.afriso.ro
Domenii: Automatizari si sisteme de securitate
Descriere activitate
aparatura de masura si control.
Prezentare companie/institutie
AFRISO: Noi trenduri in domeniul aparatelor de masura si control
 
 
 
 
 
 
Ing.ec. Horia Voicu (44 de ani)
Functia/Compania: Director, AFRISO-EURO-INDEX;
Experienta profesionala: 21 de ani in domeniul instrumentelor de masura si control/instalatiilor.
 
Producatorul de aparatura de masura si control AFRISO-EURO-INDEX, subsidiara grupului german AFRISO, a incheiat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 9 milioane de euro, dupa o crestere de 17% fata de nivelul din 2017. Pentru 2019, conducerea companiei estimeaza o noua evolutie a business-ului, in contextul investitiilor anuntate in domeniul incalzirii, industriei, alimentarii cu apa si protectiei mediului. In acest an, grupul german aniverseaza 150 de ani de activitate, un secol si jumatate de cand a fabricat primele aparate de masura, in Schmiedefeld, Germania. In Romania, compania este prezenta de 27 de ani, avand o fabrica in Bucuresti, puncte de lucru in Brasov, Constanta si Timisoara si o echipa de 250 de angajati.
 
- Ce asteptari aveti pentru 2019, avand in vedere contextul favorabil?
- Estimam o crestere a cererii atat pentru produsele, cat si pentru serviciile din portofoliul nostru, in special pe segmentul noilor tehnologii de masurare cu transmitere automatizata a datelor. In cei 27 de ani de activitate pe piata locala, am produs la fabrica din Bucuresti peste trei milioane de aparate de masura pe an si am crescut constant, avand un business solid si potential de dezvoltare.
- Ce noutati veti lansa pe piata locala in acest an?
- Venim, in 2019, cu cele mai noi tehnologii ce aduc in Romania nu doar economii de resurse - apa, energie, ci si costuri mult reduse de exploatare (de exemplu pentru contorizarea apei/ energiei termice), dar si confort sporit. Dorim sa promovam toate solutiile Zenner Smart City - ce inglobeaza tehnologii LoRaWAN wireless de citire a contoarelor din condominii si localitati intregi, si, totodata ne axam si pe domeniul Smart Home, prin tot ceea ce ofera inovatorul sistem AFRISOhome. Acesta integreaza aparate de masura, control si siguranta in locuinte, fara a necesita niciun fel de baterii, cabluri de conectare sau alimentare electrica. Totul pe principiul Energy Harvesting, folosind energie disponibila nelimitat si gratuit in mediul ambiental - solara, cinetica, presiune, diferente de temperatura etc. Jubileul AFRISO 150 de ani va fi marcat, in primul, rand de bine-cunoscutele analizoare de gaze de ardere EUROLYZER STx si MULTILYZER STx - acum in varianta aniversara, Black Edition.
- Cum estimati ca va evolua piata de profil in acest an si in perspectiva?
- Potentialul sectoarelor rezidential si industrial, carora ne adresam cu precadere, este foarte mare, datorita necesitatii de control si eficientizare a resurselor limitate si costurilor cu energia. Colectarea datelor masurate in sistem automatizat, rapid, cu costuri minime dar si securizat este o tema ce va fi de maxima actualitate in perioada urmatoare. Cu siguranta, inteligenta artificiala va reprezenta viitorul si in domeniul aparatelor de masura si control, tendintele globale din domeniu fiind de digitalizare si integrare in sfera IoT. Piata din Romania merge in pas cu evolutiile la nivel global, utilizatorii romani de aparate de masura sunt bine informati si instruiti si au asteptari cel putin la fel de inalte si justificate precum cei din vestul Europei.
(articol aparut in revista TOP-Agenda Constructiilor, editia Mai 2019)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
strabag nivel 1
concelex
siniat
CDS
EDIT-Structural
konsent
noark
rigips
viarom
CONCEPT STRUCTURE
ness project
quadratum
Acvatot 2019
theda mar
MAKITA

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander