Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - INDEX COMPANII - BAU HANDLER GROUP
PAGINA PERSONALIZATA


BAU HANDLER GROUP

BAU HANDLER GROUP

Adresa: B-dul Lucian Blaga nr 248/A, Satu Mare, Judet Satu Mare
Telefon: 0361/404.517 , 0731-836.548
Fax: 0361/404.517
Mobil: 0726-376.984
E-mail: office.bauhandler@gmail.com; oszkar.bauhandler@gmail.com
Web site: www.bauhandler.ro
Domenii: Profile, feronerie & accesorii
Descriere activitate
Distribuţie sisteme de feronerie şi accesorii pentru producătorii şi vânzătorii de ferestre şi uşi din PVC, aluminiu şi lemn.
Prezentare companie/institutie
Firma noastra este specializata in distributia de feronerie si accesorii pentru producatorii si vanzatorii de ferestre si usi din PVC, aluminiu si lemn. Intreg personalul firmei noastre are o experienta in acest domeniu de aproape zece ani, de aceea serviciile oferite de noi sunt la cele mai inalte standarde. Sediul firmei noastre este localizat in Satu Mare, iar aria de acoperire (cu parcul propriu de masini) este constituita de judetele Satu Mare, Maramures, Salaj, Cluj si Bistrita, precum si ariile limitrofe din Ungaria. De asemenea, efectuam livrari in toata tara cu firme specializate de transport. Datorita profesionalismului echipei noastre am reusit in primul an de activitate (2012) sa obtinem o cifra de afaceri de aproape 700.000 euro net, iar in anul 2013 o crestere de aproape 20%. Aceasta performanta se datoreaza si faptului ca produsele si serviciile oferite de noi corespund in totalitate cerintelor pietelor din Romania si Ungaria. Principalele produse pe care le comercializam direct din stoc sunt sistemele de feronerie Maco Multi Matic, atat pentru ferestre si usi, cat si pentru culisante simple SKB SE si cele cu actionare fortata tip SKB Z, paneluri pentru usi Pentomax albe si colorate atat pe o parte, cat si in ambele parti, pe stoc fiind permanent 8 culori diferite, sisteme de fixare Heicko, spume si siliconi Tytan, gama de produse Geze, manere pentru ferestre si usi Hoppe, toata gama de produse Verofer, balamale pentru usi Class Band Systeme (T-Line), sisteme de aerisire Aereco, balamale cilindrice Otlav, lacrimare din aluminiu RBB Aluminium, glafuri si pervaze din PVC si aluminiu la toate dimensiunile si in toate culorile posibile, o gama completa de accesorii pentru plase de protectie contra insectelor etc. Intreg profitul obtinut este reinvestit in permanenta, de aceea gama noastra de produse si servicii este intr-o continua dezvoltare, Bau Handler Group fiind in negocieri si cu alti producatori de renume din Europa. Oferim si servicii precum debitarea la dimensiunile cerute de catre clienti a glafurilor din PVC si aluminiu. Avem in vedere pentru anul urmator sa investim intr-o masa de debitare automata a panelurilor din PVC, pentru a livra panelurile la dimensiunile cerute de client. Tot pentru anul care urmeaza ne-am propus sa punem bazele unui atelier profesional pentru productia de plase contra insectelor, rulouri si jaluzele, iar in acest sens am inceput amenajarea unui nou spatiu destinat fabricatiei. Astfel, pentru anul 2014 ne-am propus o majorare a cifrei de afaceri de cel putin 30%-40%, acest lucru putand fi obtinut doar datorita experientei personalului firmei noastre.
 
         
   
 

 
BAU HANDLER GROUP: Obiectiv de majorare cu 40% a incasarilor
 
 
 
 
 
 
Szabo Oszkar (33 de ani)
Functia/Firma: director general, Bau Handler Group;
Experienta profesionala: 11 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Compania Bau Handler Group, din Satu Mare, activa pe segmentul distributiei de feronerie si accesorii pentru tamplarie, si-a propus ca in acest an sa se implice in comercializarea, la nivel regional, a panelurilor albe din PVC si a celor colorate HPL, debitate la dimensiuni specifice, in prezent firma livrand preponderent glafuri din PVC si aluminiu. Planul de afaceri stabilit pentru acest an prevede, de asemenea, alte obiective si investitii, precum marirea stocurilor si diversificarea gamei de produse, pentru care se impune alocarea a circa 100.000 de euro.
 
- Prezentati situatia financiara a firmei.
- Pentru anul in curs ne-am propus obtinerea unei majorari de pana la 40% a cifrei de afaceri, dupa ce, in 2013, am inregistrat o crestere de 10% a incasarilor. Consideram ca evolutia financiara a firmei a fost optima, cu atat mai mult cu cat 2012 a reprezentat primul nostru an de activitate, cand am consemnat venituri in valoare de aproximativ 700.000 de euro.
- Cum se structureaza oferta proprie de produse si servicii?
- Din punct de vedere structural, 50% din afaceri sunt realizate din vanzarile de feronerie pentru ferestre si usi si 50% din comercializarea accesoriilor. Pe segmentul feroneriei, distribuim sisteme pentru ferestre (marcile Maco Multi Matic si Vorne), pentru usi livram broaste marcile Maco, Euro Elzett, Vorne si Verofer, iar pentru modele culisante (simple si culisante cu actionare fortata) furnizam Maco SKB S/SE/Z, precum si sisteme Siegenia. In domeniul accesoriilor, comercializam balamale pentru usi Maco, T-Line, Dr. Hahn, Simonswerk, paneluri din PVC si HPL la orice grosime, dimensiune si culoare, toate marca Pentomax, sisteme de fixare Heicko, spume si siliconi Tytan, manere pentru usi/ferestre Hoppe, Verofer, Medos, sisteme de aerisire Aereco si Renson, balamale cilindrice Otlav, lacrimare din aluminiu RBB Aluminium, amortizoare si deschideri la distanta manuale si electrice Geze, glafuri din PVC si aluminiu disponibile in orice dimensiune si culoare, cilindri pentru usi Verofer, BKS, Kaba Elzett, feronerie pentru usi antipanica etc. Strategia de afaceri pe care am adoptat-o prevede dezvoltarea continua a gamei de produse si servicii si reinvestirea intregului profit pentru dezvoltarea acesteia. Astfel, in prezent suntem in negocieri cu mai multi producatori europeni renumiti.
- Indicati care sunt modalitatile de distributie a produselor proprii.
- Dispunem de o arie de distributie extinsa la nivel national, prin intermediul parteneriatelor pe care le-am dezvoltat cu firme specializate de transport. In acelasi timp, pe plan regional, efectuam livrari directe prin intermediul parcului propriu de masini utilitare pe care il detinem in Satu Mare, catre clienti din judetele Satu Mare, Maramures, Salaj, Cluj si Bistrita. In acelasi timp, ne-am implicat si in derularea de operatiuni de export in Ungaria, acestea reprezentand aproximativ 5% din totalul incasarilor.

BAU HANDLER GROUP: Target of 40% increase in turnover
The Bau Handler Group company from Satu Mare is active in the distribution segment of hardware and accessories for joinery and has proposed for this year to engage in regional trade, specific products such as the white PVC and HPL colored panels, cut to specific dimensions. Currently, the company delivers mainly PVC and aluminum window sills. The business plan set for this year provides also other objectives and investments such as the increase of inventories and the diversification of the product range, which requires the allocation of 100,000 EUR. For the current year, the top management of the company aims to achieve an increase of 40% in turnover after a growth of 10% in revenue at the end of 2013.
(articol aparut in Fereastra, editia Ianuarie/Februarie 2014 )

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
FRONTALE
noark
rigips
CONCEPT STRUCTURE
viarom
strabag nivel 1
CDS
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
MAKITA
Ubitech
concelex
quadratum
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander