Agenda Constructiilor
Duminica, 18 August 2019
 
PAGINA PERSONALIZATA

CRIOMEC SA

CRIOMEC SA
Adresa: Str. Drumul de Centura nr.63, Galati, Judet Galati
Telefon: +40.236.312437
Fax: +40.236.463059
E-mail: office@criomecsa.ro
Web site: www.criomecsa.ro
Persoana de contact: Adriana Enescu, Director Marketing
Domenii: Instalatii de apa si HVAC | Instalatii electrice si automatizari
Descriere activitate
Asigura servicii integrate de proiectare, executie si montaj, punere in functiune si mentenanta pentru orice instalatie industriala, din domeniul criogeniei, gazelor tehnice, petrochimiei, metalurgiei, termoenergetic si turboagregate.
Prezentare companie/institutie
CRIOMEC: Crestere de 18% a afacerilor si noi planuri de dezvoltare
 
 
 
 
 
 
Adriana Enescu (48 de ani)
Functia/Firma: director de marketing, Criomec SA;
Experienta profesionala: peste 20 de ani in vanzari si 3 ani in industrie.
 
Compania Criomec SA - Galati, antreprenor general de proiecte industriale complexe, a incheiat anul fiscal 2015 cu o crestere de 18% a cifrei de afaceri fata de nivelul din 2014, pana la circa 13 milioane de euro. Aflata la inceputul implementarii strategiei de dezvoltare in spatiul european, prin deschiderea subsidiarelor Criomec din Franta si Germania, compania se va axa, in acest an, pe dezvoltarea capacitatilor de productie, prin achizitia de noi hale industriale si echipamente performante, precum si pe cresterea performantelor tehnice specializate ale personalului operativ.
 
- Cum credeti ca se va dezvolta piata constructii­lor in anul 2016?
- Politica de relaxare fiscala a Guvernului, dublata de politica de finantare influentata de BNR favorizeaza o crestere moderata a pietei constructiilor de cladiri. Conform rapoartelor comunicate de Institutul National de Statistica (INS), in luna ianuarie 2016 volumul lucrarilor de constructii a crescut cu 6,7% fata de perioada corespunzatoare din 2015. Analizand aceleasi date, pe diferite structuri specifice ale domeniului se pot evidentia cateva tendinte, cum ar fi cresterea semnificativa (+28,7%) a lucrarilor de intretinere si reparatii curente, evolutia moderata (+1,5%) a constructiilor noi si o scadere de -1,2% a lucrarilor de reparatii capitale.
- Care sunt principalele proiecte la care lucrati?
- In primul trimestru al anului 2016, am realizat proiecte de investitii reprezentand: lucrari de modernizare si reparatii capitale la diverse obiective in cadrul combinatului ArcelorMittal Galati; reparatii capitale la compresoarele de pe platforma Rominserv Navodari; reparatii la instalatiile industriale de gaze si montajul de echipamente pe terminalul Gassco, in Emden - Germania. Consideram ca eforturile companiei, concentrate pe mentinerea standardului inalt de calitate a lucrarilor executate, ne va aduce o acoperire integrala a capacitatii de productie, cu perspective reale de crestere in acelasi ritm. Astfel, proiectele viitoare in care vom fi angrenati au aplicatii in domeniul metalurgiei si vizeaza modernizarea instalatiilor si echipamentelor ce deservesc furnale, linii de vopsire si de zincare in cadrul grupului ArcelorMittal (Galati - Romania, Eisenhüttenstadt - Germania) si al ISD Dunaferr Ungaria. in domeniul de petrol si gaze, vom executa lucrari de montaj de instalatii si echipamente pe platforma Petrobrazi, a OMV Petrom.
- Ce obiective aveti la nivel de companie, in perioada urmatoare?
- Luand in considerare premisele de dezvoltare a companiei Criomec pentru urmatorii trei ani, in perioada urmatoare vom investi in dezvoltarea capacitatilor de productie prin achizitia de noi hale industriale si echipamente performante, in cresterea performantelor tehnice specializate ale personalului operativ, precum si in certificarea si acreditarea MASE Franta - cu aplicabilitate in industria chimica (privind managementul sistemului de securitate si sanatate in munca, precum si de protectia mediului).
(articol aparut in revista TOP-Agenda Constructiilor, editia Mai 2016)
 

 
 
CRIOMEC SA - Leader în instalaţii, cu o experienţa de peste 21 ani pe piaţa românească.
 
 
Profil
 
Ca antreprenor general, CRIOMEC poate realiza proiecte industriale complexe oferind soluţii integrate de: proiectare, procurare, execuţie şi montaj, punere în funcţiune şi mentenanţă pentru diverse instalaţii industriale, construcţii civile şi industriale.
 
Domenii de expertiza: criogenie, gaze tehnice, petrochimie, metalurgie, termoenergetică si turboagregate.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cu un personal multidisciplinar, de peste 300 de specialişti calificaţi în profesiile: mecanică, frigotehnie, metalurgie, sudura, construcţii civile, reţele electrice, automatizări şi echipamente dinamice, CRIOMEC poate aborda cu profesionalism orice tip de activitate industrială:
  • Proiectarea şi Construcţia instalaţiilor industriale;
  • Construcţii civile;
  • Execuţie şi montaj instalaţii tehnologice
  • Montaj instalaţii electrice şi automatizări;
  • Montaj şi mentenanţă echipamente dinamice:compresoare; turbocompresoare, pompe, ventilatoare;
  • Confecţii metalice şi ansamble sudate.
Certificari:
 
 
 
 
 
 
Parteneri tradiţionali de renume internaţional: Linde, ArcelorMittal, Air Liquide, SIAD, Boccard.
 
Contact:
Sediul Central
Str. Drumul de Centura nr.63
800248 Galati, Romania
Tel:+40 236 312437; Fax:+40 236 463059
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.criomecsa.ro
 
Sucursala Franta
12 avenue des Saules BP 61
69922 Oullins CEDEX, Lyon
Tel: + 33 (0) 472 68 80 31
 
Sucursala Germania
Sonsbecker Straße 18
46509 Xanten
Tel: +49 2801 986 9876;
Fax: +49 2801 986 9875

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 144 (August 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023