Agenda Constructiilor
Joi, 06 Mai 2021
 
PAGINA PERSONALIZATA


CRIOMEC SA

CRIOMEC SA

Adresa: Str. Drumul de Centura nr.63, Galati, Judet Galati
Telefon: +40.236.312437
Fax: +40.236.463059
E-mail: office@criomecsa.ro
Web site: www.criomecsa.ro
Persoana de contact: Adriana Enescu, Director Marketing
Domenii: Instalatii de apa si HVAC | Instalatii electrice si automatizari
Descriere activitate
Asigura servicii integrate de proiectare, executie si montaj, punere in functiune si mentenanta pentru orice instalatie industriala, din domeniul criogeniei, gazelor tehnice, petrochimiei, metalurgiei, termoenergetic si turboagregate.
Prezentare companie/institutie
CRIOMEC aniverseaza 25 de ani cu o crestere de peste 80% a veniturilor
 
 
 
 
 
Alexandru Serban
Functia/Firma: director general, Criomec SA;
Experienta profesionala: 26 de ani in domeniul constructiilor industriale si 16 ani de activitate didactica universitara.
 
Activitatea companiei Criomec SA - Galati, antreprenor general de proiecte industriale, se inscrie pe un trend crescator, veniturile acesteia majorandu-se cu 80% in 2018 fata de anul anterior, pana la 24 milioane de euro. Evolutia favorabila s-a datorat preponderent proiectelor de investitii externe derulate in special in Europa, cu parteneri din grupul ArcelorMittal Romania, Bosnia, Polonia, Cehia si cu grupul Hydrochem Linde Engineering. In continuare, perspectivele anului 2019 aduc o noua provocare, prin abordarea diferita a oportunitatilor de business, mizand pe proiecte de complexitate mai mare in domeniul productiei de confectii metalice. Conducerea Criomec estimeaza o evolutie a ponderii acestora in cifra de afaceri de la 2% in 2018 la 10% in acest an. In 2019, compania aniverseaza 25 de ani de activitate.
 
- Ce investitii aveti in vedere pe termen scurt si mediu?
- In ultimii doi ani, Criomec si-a continuat strategia de dezvoltare a capacitatilor de productie, prin investitii de peste doua milioane de euro. S-au realizat amenajari ale halei de productie, spatiilor de birouri pentru angajati, precum si achizitii de echipamente si utilaje necesare procesului de fabricatie a confectiilor si structurilor metalice. Strategia pe termen mediu va fi strans legata de previziunile economice din industrie si politica investitionala bugetata de marile companii din UE, care va impacta si domeniul in care activam. Astfel, printr-o abordare prudenta, vom incerca sa mentinem un echilibru intre cheltuielile de investitii si operationale, la nivelul volumului proiectelor angajate.
- De ce capacitate de productie dispuneti?
- Departamentul de Confectii metalice, dezvoltat de companie in cadrul unui nou amplasament din Galati, str. Calea Prutului nr.12, valorifica eficient resursa umana de inalta calificare si dotarile tehnice a peste 10.000 mp de spatii de productie, ce cuprind echipamente performante de ridicare, prelucrari mecanice, debitare, sanfrenare, roluit (tabla, profile, teava), sudura, sablare si vopsire. Activitatea de productie a confectiilor metalice s-a dezvoltat ca o necesitate de integrare a produselor in cadrul proiectelor de montaj instalatii si, spre surprinderea noastra, s-a dovedit un motor de dezvoltare individual, prin oportunitatile create de piata, cu preponderenta din industria metalurgica si de petrol si gaze.
- Ce demersuri intreprindeti pentru atragerea tinerilor catre acest domeniu?
- Rezultatul economic si dezvoltarea activitatii companiei se bazeaza pe cea mai valoroasa resursa, cea umana. Cei 520 de angajati ai Criomec reprezinta un angajament permanent si o responsabilitate a managementului companiei. Ca o preocupare pentru viitor, in atragerea tinerilor catre acest domeniu, este interesul pentru derularea proiectelor de invatamant dual prin parteneriate incheiate cu licee si cu scolile profesionale tehnice. Mai departe, sustinem tinerii dornici de afirmare si de acumulare a unor cunostinte avansate, in continuarea studiilor universitare aprofundate, cu posibilitatea aplicarii practice a tuturor ideilor inovative in proiectele de cercetare ale companiei.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Septembrie 2019)
 

 
CRIOMEC SA - Leader în instalaţii, cu o experienţa de peste 21 ani pe piaţa românească.
 
 
Profil
 
Ca antreprenor general, CRIOMEC poate realiza proiecte industriale complexe oferind soluţii integrate de: proiectare, procurare, execuţie şi montaj, punere în funcţiune şi mentenanţă pentru diverse instalaţii industriale, construcţii civile şi industriale.
 
Domenii de expertiza: criogenie, gaze tehnice, petrochimie, metalurgie, termoenergetică si turboagregate.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cu un personal multidisciplinar, de peste 300 de specialişti calificaţi în profesiile: mecanică, frigotehnie, metalurgie, sudura, construcţii civile, reţele electrice, automatizări şi echipamente dinamice, CRIOMEC poate aborda cu profesionalism orice tip de activitate industrială:
  • Proiectarea şi Construcţia instalaţiilor industriale;
  • Construcţii civile;
  • Execuţie şi montaj instalaţii tehnologice
  • Montaj instalaţii electrice şi automatizări;
  • Montaj şi mentenanţă echipamente dinamice:compresoare; turbocompresoare, pompe, ventilatoare;
  • Confecţii metalice şi ansamble sudate.
Certificari:
 
 
 
 
 
 
Parteneri tradiţionali de renume internaţional: Linde, ArcelorMittal, Air Liquide, SIAD, Boccard.
 
Contact:
Sediul Central
Str. Drumul de Centura nr.63
800248 Galati, Romania
Tel:+40 236 312437; Fax:+40 236 463059
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.criomecsa.ro
 
Sucursala Franta
12 avenue des Saules BP 61
69922 Oullins CEDEX, Lyon
Tel: + 33 (0) 472 68 80 31
 
Sucursala Germania
Sonsbecker Straße 18
46509 Xanten
Tel: +49 2801 986 9876;
Fax: +49 2801 986 9875

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKgamma_2021ALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
cv water 2021
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
hilti
strabag nivel 1
hidroplasto
rigips

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
AHK 2018
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere