Agenda Constructiilor
Joi, 30 Noiembrie 2023
Liebher
PAGINA PERSONALIZATA


DAS SRL

DAS SRL

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 87, Iasi, Judet Iasi
Telefon: 0232/230.637 , 0232/262.800
Fax: 0232/262.800
E-mail: office@das-instalatii.ro
Web site: www.das-instalatii.ro
Domenii: Instalatii de apa si HVAC | Instalatii electrice si automatizari
Descriere activitate
 Instalatii in constructii - proiectare/executie si comercializare echipamente.
Prezentare companie/institutie
DAS INSTALATII: Venituri anuale de peste 35 milioane de euro
 
Cu o prezenta de peste doua decenii pe piata autohtona de constructii, compania Das (din Iasi) este, in prezent, una din cele mai importante societati ce activeaza in zona de nord-est a tarii, cu incasari ce depasesc 35 milioane de euro in 2012, patru standarde de calitate si 22 de certificari in domeniu. Totodata, pentru firma lucreaza, in prezent, peste 400 de angajati, ce au reusit sa atraga un portofoliu de peste 100.000 de clienti atat din randul persoanelor juridice, cat si fizice.
 
 
Cristina Mihaila (35 de ani)
Functia/Firma: director economic, Das Instalatii;
Experienta profesionala: 12 ani in domeniul constructiilor.
 
- Cum se structureaza planul de afaceri pentru anul in curs?
- Din punctul nostru de vedere, pastrarea pozitiei detinute, mai ales intr-o piata marcata de globalizare, cu o evolutie imprevizibila, segmentata de criza prelungita si intr-un climat economic instabil, nu este confortabila pentru nicio companie, insa a ajuns sa reprezinte un deziderat in randul operatorilor. Anul in curs se anunta a fi inca o perioada de incertitudini atat pe plan intern, cat si la nivel international, mai ales ca, pana in prezent, s-au lansat foarte putine proiecte noi, s-au sistat unele investitii aflate in derulare si au fost amanate obiective a caror dezvoltare nu ar fi rentabila in acest moment. Compania noastra si-a propus in 2013 o mare deschidere catre piata internationala, concomitent cu abordarea extinsa a segmentului comercial si de retail. De asemenea, am stabilit sa ramanem un participant activ in cadrul proiectelor edilitare (a caror finantare este asigurata din fonduri nerambursabile), initiate pe plan autohton. In pofida faptului ca semnalele de revigorare a pietei de constructii din Romania sunt insesizabile inca, avem convingerea ca, mentinandu-ne principiile manageriale si de piata dupa care ne-am ghidat pana in prezent, vom reusi sa ne inscriem pe un trend favorabil, care sa ne permita accesarea unor noi piete.
- In ce proiecte v-ati implicat in ultimul timp?
- Portofoliul companiei noastre s-a intregit prin derularea diverselor lucrari de constructii si instalatii atat in tara, cat si in strainatate. Dintre acestea fac parte, in mare masura, proiecte ce presupun reabilitarea unor unitati de invatamant si a unor institutii sanitare publice, modernizare a sistemelor de canalizare si alimentare cu apa, precum si realizarea unor obiective cu functiuni comerciale, statii de epurare, hoteluri si cladiri de birouri. Totodata, ne-am implicat intr-un mod special in sustinerea invatamantului universitar, prin modernizarea laboratoarelor si sprijinirea manifestarilor stiintifice unde se dezbat noile tehnologii din domeniul constructiilor si eficienta acestora in exploatare.
- Care a fost evolutia companiei in anul financiar incheiat recent?
- Intr-o perioada in care industria de profil s-a aflat sub semnul recesiunii, putem afirma ca activitatea companiei noastre s-a derulat in conditii optime in 2012. Faptul ca principalele obiective prevazute in strategia de afaceri propusa la debutul anului au fost indeplinite, confirma ca abordarea pietei specifice prin prisma strategiei adoptate in acest interval, a fost corecta si adaptata exigentelor curente din domeniu. In aceste conditii, ne-am optimizat activitatea pentru a putea deservi integral un proiect complex, incepand de la etapa de proiectare si planificare pana la finalizarea tuturor detaliilor de executie. Principalele atuuri in evolutia companiei sunt reprezentate de eficientizarea permanenta a tuturor proceselor - ceea ce presupune respectarea stricta a standardelor de calitate implementate - si instruirea si motivarea constanta a angajatilor spre performanta.
(articol aparut in TOP-Agenda Constructiilor, editia mai 2013)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
noark
CDS
strabag nivel 1
leviatan
viarom
leviatan
grundfos
rigips
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
BALTIC
Acvatot 2019
FRONTALE
Ubitech
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
BA 2023
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu