Agenda Constructiilor
Joi, 06 Mai 2021
 
Home - INDEX COMPANII - ELECTRO-ALFA INTERNATIONAL SRL
PAGINA PERSONALIZATA


ELECTRO-ALFA INTERNATIONAL SRL

ELECTRO-ALFA INTERNATIONAL SRL

Adresa: Calea Națională 15, Botosani, Judet Botosani
Telefon: 0231/532.186 , 0231/532.185
E-mail: office@electroalfa.ro
Web site: www.electroalfa.ro
Domenii: Instalatii electrice si automatizari
Descriere activitate
Echipamente electrice şi confecţii metalice; antreprenor general
Prezentare companie/institutie
ELECTROALFA investeste 9 milioane de euro in extinderea productiei
 
 
 
 
 
 
George Ciubotaru (33 de ani)
Functia/Firma: Vicepresedinte, Grupul de firme Electroalfa;
Experienta profesionala: management in domeniul energetic, rezidential, cercetare de piata.
 
Grupul de firme Electroalfa, din Botosani, estimeaza ca va incheia anul 2018 cu o cifra de afaceri de 170 milioane de lei, in crestere cu 25% fata de nivelul anului 2017. Obiectivul este realizabil, avand in vedere evolutia primelor sase luni ale acestui an, care a adus companiei rezultate pozitive. Electroalfa dezvolta echipamente si solutii in domeniul energetic, actionand si ca subcontractor de produse metalice, si deruleaza complexe proiecte de antreprenoriat. Investitiile constante in cercetare-dezvoltare si in capacitatile de productie au permis companiei extinderea ariei de expertiza si patrunderea pe noi piete nationale si internationale.
 
- Ce investitii aveti stabilite pe termen scurt si mediu?
- In 2018 derulam proiecte mari de investitii, care au ca obiectiv cresterea capacitatilor prin constructia unei fabrici noi de productie a echipamentelor de medie tensiune, precum si extinderea fabricii de confectii metalice. Bugetul acestor proiecte are o valoare 9 milioane de euro, cu perioada de derulare de 2 ani (2017-2019). De asemenea, investim in dezvoltarea oamenilor din cadrul companiei pentru a ne asigura ca avem personal calitativ si competent.
- Care au fost cele mai mari proiecte la care ati participat in ultima perioada?
- Cresterile cele mai puternice au fost in zona imobiliara - rezidentiala, comerciala si industriala, domenii care au beneficiat de investitii importante. Cele mai mari contracte au fost aduse prin lucrarile de antreprenoriat in domeniul energetic (statii electrice de transformare 110/20 kV) si al utilitatilor publice (statii de pompare si sisteme pentru irigatii). De asemenea, am derulat contracte importante de livrare de echipamente electrice pentru modernizarea de statii electrice (la noua magistrala a metroului din Bucuresti, statia electrica Poiana, rafinaria Petrobrazi etc.), extinderea si securizarea retelelor electrice ale distribuitorilor nationali de energie electrica (Distributie Oltenia, Delgaz Grid, Electrica), alimentarea cu energie electrica a cladirilor rezidentiale si tertiare (Coresi Mall Brasov, Spitalul Filantropia Bucuresti, Complexul Agricol Moldova) etc.
- In ce directie se orienteaza livrarile la export pe domeniul echipamentelor electrice?
- La export, Electroalfa se pozitioneaza ca furnizor general de solutii pentru aplicatii industriale din domeniul energiei, proiecte de irigatii, telecom, petrol si gaz. Complementar produselor din portofoliul propriu de fabricatie, compania furnizeaza la cerere echipamente sau materiale achizitionate de la producatori globali. Electroalfa ofera partenerilor externi inclusiv servicii de proiectare tehnica si detalii de executie, montaj, supervizare si commissioning. Pietele externe pe care activam sunt Europa (Franta, Germania, Republica Moldova, Italia, Suedia etc.), Orientul Mijlociu (Kuweit, Arabia Saudita), Africa (Etiopia, Burundi, Sudan, Senegal, Mali, Burkina Faso, Guineea Ecuatoriala, Togo, Rwanda, Uganda), America de Sud (Columbia). Valoarea exporturilor se situeaza la un procent anual de 10%-15% din totalul cifrei de afaceri a grupului Electroalfa.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Septembrie 2018)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMgamma_2021AUTODESKTERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
hilti
strabag nivel 1
cv water 2021
CELCO 2020
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere