Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - INDEX COMPANII - FURNIZORI DE UTILAJE & ECHIPAMENTE - Scule electrice - EMERSON SRL - RIDGE TOOL DIVISION
PAGINA PERSONALIZATA


EMERSON SRL - RIDGE TOOL DIVISION

EMERSON SRL - RIDGE TOOL DIVISION

Adresa: Str. Emerson nr. 4, Cluj Napoca, Judet Cluj
Telefon: 0364/731.435
Fax: 0364/731.144
E-mail: ridgid.romania@emerson.com
Web site: www.emerson.com; www.ridgid.eu
Domenii: Scule electrice
Descriere activitate
RIDGID - producator global de scule si echipamente pentru industrie si constructii.
Prezentare companie/institutie
RIDGE TOOL estimeaza o evolutie de 7% pe segmentul de scule electrice
 
 
 
 
Camil Aliman (40 de ani)
Functia/Firma: director regional pentru Romania si Ungaria al Emerson - Ridge Tool Division;
Experienta profesionala: 15 ani in domeniul sculelor electrice si echipamentelor profesionale.
 
Cifra de afaceri realizata de producatorul de scule electrice Ridgid, marca a grupului nord-american Emerson, in primele sase luni ale anului in curs a crescut cu 20% fata de perioada corespunzatoare din 2013, in topul livrarilor aflandu-se echipamentele destinate industriei petroliere, celei de energie electrica si constructiilor. Compania comercializeaza scule electrice marca Ridgid, activand pe o piata evaluata la 30 milioane de euro in 2013 si aflata pe un trend crescator, previziunile pentru 2014 indicand o evolutie de 6%-7% in domeniu. Intregul grup Emerson a realizat in Romania afaceri totale de 102,3 milioane de euro anul trecut, in crestere cu aproape 46% fata de nivelul anului anterior, conform datelor disponibile pe portalul Ministerului Finantelor Publice.
 
- Ce repercusiuni poate avea tendinta de crestere a importurilor de scule electrice in activitatea firmei?
- Ridgid este producator global de scule si echipamente pentru industrie si constructii, cu facilitati de productie si in Romania, insa productia nu este destinata decat in mica parte pietei interne. Ponderea majoritara din echipamentele vandute pe plan local este detinuta de uneltele fabricate in UE si SUA, ce ajung pe piata prin intermediul distribuitorilor autorizati, care le importa din depozitul nostru central din Leuven, Belgia. Astfel, tendinta de crestere a importurilor poate fi pozitiva pentru vanzarile noastre, deoarece strategia Ridgid este aceea de a livra clientilor produse inovatoare in fiecare an, de a promova game noi si de a se concentra, totodata, pe mentinerea cotei de piata la sortimentele traditionale.
- Cum se va dezvolta piata locala de scule electrice in perioada urmatoare?
- Datorita investitiilor in domeniul energiei regenerabile, forajelor pentru hidrocaburi si a celor in retehnologizare industriala si noi spatii de productie, piata locala de scule electrice ar trebui sa continue trendul crescator si sa incheie anul 2014 cu o crestere de 6%-7% fata de anul precedent. Pentru 2015 trendul va fi dictat de mentinerea ritmului de investitii private in industrie, spatii de birouri si comerciale, dar si de inceperea unor proiecte de infrastructura.
- Ce obiective aveti in perioada urmatoare?
- In perioada urmatoare ne concentram atat pe vanzarea de echipamente de inspectie video si mentenanta canalizarilor catre regiile de apa care au dezvoltat proiecte cu finantare europeana in acest domeniu, cat si catre firmele de instalatii care vor sa inceapa o afacere cu un mare potential de succes. De asemenea, vom continua sa promovam gamele noi de produse pentru electricieni. In curand, vom lansa noul website www.ridgid.com, a carui sectiune in limba romana va furniza informatii interesante despre produsele curente si cele noi si va asigura o interactiune activa cu clientii. Noul site este un proiect global, care a unificat toate portalurile internationale apartinand grupului intr-o singura platforma.

RIDGE TOOL estimates a 7% increase on the power tools market
The turnover of Ridge Tool, the power tools division of the North-American group Emerson, reported by the Romanian subsidiary in the first six months of 2014 increased by 20% over the corresponding period in 2013, especially due to the demand in the oil & gas industry, and also for electrical installation sector and for construction. The company sells Ridgid brand power tools, the Romanian specific segment veing valued at 30 million euro in 2013. The power tools market is estimated to grow in 2014 by 6%-7%. Emerson Romania achieved a total turnover of 102.3 million euro in 2013, up by 46% over the previous year level.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Septembrie 2014)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
leviatan
ness project
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
CDS
concelex
viarom
strabag nivel 1
quadratum
Acvatot 2019
rigips
noark
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
FRONTALE

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander