Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
PAGINA PERSONALIZATA


FLAKTGROUP ROMANIA SRL

FLAKTGROUP ROMANIA SRL

Adresa: B-dul Mihai Viteazu nr. 30 B, Timisoara, Judet Timis
Telefon: 0256/203.044
E-mail: office.ro@flaktgroup.com
Web site: www.flaktgroup.com
Domenii: Sisteme HVAC
Descriere activitate
 Livreaza componente pentru incalzire, ventilare si sisteme de aer conditionat (HVAC).
Prezentare companie/institutie
FLÄKTGROUP va realiza sistemul de ventilatii la noul sediu BT din Cluj
 
 
 
 
 
 
Octavian Pop
Functia/Firma: director regional Cluj-Napoca, Fläktgroup Romania;
Experienta profesionala: 16 ani in domeniul instalatiilor HVAC.
 
Fläktgroup Romania, furnizor de solutii eficiente energetic din domeniul ventilatiei si climatizarii aerului, va livra echipamentele de ventilatie la noul sediu al Bancii Transilvania din Cluj-Napoca, proiect aflat in constructie. Contractul adjudecat de Fläktgroup presupune crearea unui sistem integrat de climatizare si ventilare, pe structura multietajata (3S+P+3E) cu o suprafata totala de 38.000 mp. FlaktGroup este un brand european ce produce centrale de tratare a aerului, ventiloconvectoare, grinzi de racire, sisteme complexe de recuperare a energiei, pentru aplicatii industriale, cladiri de birouri, camere curate industriale sau din domeniul medical etc.
 
- Ce tip de sistem instalati la sediul BT din Cluj-Napoca si cand va fi gata proiectul?
- Intr-un efort de a economisi spatiul, s-a propus utilizarea unui design cu podea flotanta, nu numai pentru infrastructurile electrice si de date, ci si pentru solutia noastra de climatizare OfficeCool. Fata de solutiile clasice, acest sistem integrat de climatizare si ventilare mentine un climat ideal in interior si prin controlul umiditatii aerului si nivelul de zgomot este extrem de redus. Atat pentru arhitect, cat si pentru proiectant, a fost o tehnologie complet noua. Proiectantul a considerat foarte buna ideea de a folosi 0,5 metri din inaltimea disponibila pentru a crea o podea falsa si a renunta la plafonul fals. Este primul proiect de asemenea anvergura pe care l-am realizat in Romania cu solutia OfficeCool. In plus, avand in vedere cele trei niveluri subterane ale cladirii, am instalat si un sistem de evacuare a fumului si presurizare, categorii de produse pe care le-am promovat intensiv in Romania in ultimii doi ani.
- In ce fel va afecteaza criza generata de coronavirus activitatea, la nivel de companie?
- Efectele pandemiei se reflecta asupra intregii societati si activitati economice si nu are cum sa nu ne afecteze. Continuam sa lucram in masura in care inca exista cerere, bineinteles cu respectarea recomandarilor autoritatilor si regulilor stabilite prin Ordonantele Militare. Intreaga situatie generata de Covid-19 determina cele mai provocatoare timpuri din ultimele decenii si prioritatea numarul unu este asigurarea sanatatii si sigurantei angajatilor nostri. Avem o pozitie financiara solida, atat in Romania, cat mai ales la nivel de grup, si detinem un portofoliu de contracte care ne asigura capital de lucru in aceasta perioada.
- Cum credeti ca va arata lumea post-Covid-19?
- Sunt multe necunoscute si incertitudini din acest punct de vedere. Ceea ce se va schimba major, cu siguranta, va tine de digitalizare. Adoptarea si implementarea rapida a noilor tehnologii reprezinta o provocare foarte mare pentru companiile traditionale, si poate fi atat o oportunitate, cat si o amenintare. La nivelul grupului Fläkt, procesul de digitalizare a inceput deja, in urma cu aproximativ un an, cand la nivelul subsidiarei din Suedia a fost introdusa o solutie tip cloud ce permite lucrul indeaproape al echipelor de vanzari cu integratorii si furnizorii de instalatii, cu clientii si alte parti.

(articol aparut in revista TOP-Agenda Constructiilor, editia Mai 2020)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
MAKITA
rigips
ness project
noark
strabag nivel 1
leviatan
siniat
theda mar
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
CDS
Acvatot 2019
BogArt
concelex
viarom
konsent
EDIT-Structural

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander