Agenda Constructiilor
Marti, 30 Mai 2023
Abonare reviste
PAGINA PERSONALIZATA


MEPRO SISTEME SRL

MEPRO SISTEME SRL

Adresa: Sos. Cristianului nr. 11, Brasov, Judet Brasov
Telefon: +40 268 417087
Fax: +40 268 412003
Mobil: 0724078856
E-mail: office@mepro.ro
Web site: www.mepro.ro
Domenii: Sisteme de cofraje | Accesorii si sisteme de fixare
Descriere activitate
Distantieri si tuburi de distantare din beton armat cu fibre extrudate; sisteme de cofrare, armare, etanseizare si izolare acustica.
Prezentare companie/institutie
MEPRO SISTEME: Dinamica de 25% pe an a cifrei de afaceri
Societatea Mepro Sisteme (din Brasov), a accesat piata autohtona din domeniul constructiilor la finele anului 2009, reprezentand pe plan intern holdingul de origine germana Max Frank, un grup cu o experienta de o jumatate de secol in productia si comercializarea unei game extinse de distantieri si tuburi de distantare din beton armat cu fibre extrudate. Extinderea activitatii a companiei a generat necesitatea diversificarii produselor, astfel incat, dupa achizitia unor firme specializate, portofoliul acesteia cuprinde o gama integrata de sisteme de cofrare, armare, etanseizare si izolare acustica. In prezent, sistemele fabricate in unitatile concernului sunt disponibile la nivel international, prin cele 10 subsidiare si 30 de puncte de lucru de pe intreg teritoriul Europei, precum si prin sediile regionale din Canada, Singapore, Emiratele Arabe Unite si Australia.
 
Anamaria Sandru
Functia/Firma: director de vanzari, Mepro Sisteme;
Experienta profesionala: 9 ani in domeniul comercializarii materialelor de constructii.
 
- Prezentati particularitatile sistemelor pe care le comercializati.
- Cel mai important aspect in ceea ce priveste portofoliul de produse pe care le promovam consta in faptul ca acestea reprezinta solutii integrate, ce respecta si chiar depasesc - de cele mai multe ori - cele mai recente standarde din domeniul constructiilor, dezvoltarea unor astfel de sisteme fiind principiul managerial de baza in cazul grupului Frank, de-a lungul timpului. Multe din tehnologiile furnizate de societate sunt special create pentru fiecare proiect sau aplicatie in parte, fiind, in acelasi timp, rentabile si asigurand solutii durabile pentru o serie de probleme pe care le intampina profesionistii din domeniul constructiilor. Astfel, toate produsele noastre pot fi adaptate oricarui proiect, putand fi integrate impreuna pentru a crea solutii unice, care sa permita economii de timp si costuri in timpul procesului de constructie, precum si sporirea duratei de exploatare a obiectivelor.
- Cum a evoluat activitatea firmei pe plan autohton?
- Inca de la accesarea pietei din Romania - in luna septembrie 2009 - compania Mepro Sisteme a promovat valorile firmei pe care o reprezinta. In acest fel, activitatea la nivel intern s-a situat permanent pe un trend ascendent, inregistrand cresteri anuale ale cifrei de afaceri, cuprinse intre 20% si 25%. Totodata, am reusit sa ne implicam intr-o serie de proiecte importante pe plan autohton, in cadrul carora am efectuat livrari semnificative. Dintre acestea, pot fi mentionate Complexul Energetic din Turceni, ansamblul de birouri Sky Tower, mall-uri si statii de epurare de pe intreg teritoriul tarii, parcuri eoliene si lucrari din domeniul infrastructurii rutiere, in special sectiuni de autostrada.
- Care sunt directiile de actiune pe termen scurt?
- Cele mai apropiate evenimente pe care le avem in vedere pe termen scurt constau in participarea la cele doua targuri de referinta din domeniul constructiilor, ce vor avea loc anul viitor, respectiv BAU (in intervalul 14-19 ianuarie 2013, in München - Germania) si Bauma (ce se va desfasura intre 15 si 21 aprilie 2013, in acelasi oras). Totodata, avem in vedere introducerea pe piata autohtona a tuturor produselor apartinand celor cinci game de produse: distantieri si tuburi distantiere din beton cu fibre extrudate, tehnologii de cofrare, tehnologii de armare, tehnologii de etansare si izolari acustice.
(articol aparut in Agenda Constructiilor, editia iulie/august 2012 )

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
vailantVideoConfAC-iulhiltiman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
rigips
BALTIC
leviatan
grundfos
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
strabag nivel 1
Acvatot 2019
viarom
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
MAKITA
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023