Agenda Constructiilor
Luni, 15 August 2022
GRUNDFOS
PAGINA PERSONALIZATA


POWER ELECTRIC SRL

POWER ELECTRIC SRL

Adresa: Str. Preciziei nr. 32, Bucuresti, S6
Telefon: 031/40.30.706, 031/40.30.700 , 031/40.30.760
E-mail: office@canpower.ro
Web site: www.canpower.ro
Persoana de contact: Florin Niculae, Director General
Domenii: Materiale pentru constructii | Materiale pentru instalatii electrice
Descriere activitate
Furnizor de materiale electrice si corpuri de iluminat stradal.
Prezentare companie/institutie
POWER ELECTRIC mizeaza pe o crestere de 10% a business-ului in 2020
 
 
 
 
 
 
Florin Niculae (44 de ani)
Functia/Firma: Director General Can&Power, marca inregistrata a Power Electric;
Experienta profesionala: 26 de ani in industria instalatiilor si echipamentelor electrice.
 
Anul 2019 a fost un an foarte bun pentru Power Electric, furnizor local de sisteme de iluminat profesional, compania inregistrand o majorare de 15% a cifrei de afaceri, la 64 milioane de lei. In ciuda efectelor pandemiei, activitatea din 2020 si-au continuat cursul, sustinuta de proiecte importante demarate anul trecut si care se finalizeaza in acest an. Afacerile din prima jumatate a anului in curs sunt cu 8% peste nivelul perioadei corespunzatoare din 2019, iar prognozele pentru intregul exercitiu financiar in curs indica o crestere de 10% a veniturilor.
Marca inregistrata a Power Electric este CAN&POWER, insa portofoliul companiei include branduri de referinta din domeniu, precum Philips, Gewiss sau Zumtobel.
 
- Care au fost cele mai mari proiecte la care ati participat anul trecut si in 2020?
- Am semnat contracte pentru numeroase proiecte pe partea de lighting design, control si aprovizionare, printre care mentionam cladiri de birouri, hale industriale, centre logistice, proiecte rezidentiale, horeca etc. Dar de departe cel mai important, datorita faptului ca este primul de acest fel in Romania, este stadionul din Arad UTA "Francisc Neuman", o executie realizata cu ajutorul tehnologiei LED cu control DMX, ce permite control de inalt nivel asupra iluminatului si experiente personalizate.
- Ce obiective aveti stabilite pe termen scurt si mediu?
- In momentul de fata ne focusam pe gasirea unor solutii cat mai eficiente pentru a trece cu bine de efectele pandemiei de pe piata romaneasca. Suntem constienti de dificultatile intampinate de intreprinderile mici si mijlocii inca din martie-aprilie. Un alt factor important este nivelul serviciilor oferite de fiecare business in parte. Timpurile in care doar pretul sau termenul de plata scazut jucau un rol in incheierea unei afaceri s-au terminat. In acest moment nivelul de cunoastere, asistenta, schemele de preturi legate de servicii si viteza de actiune sunt factorii cheie ai succesului. In acest sens, obiectivul nostru este sa crestem abilitatile echipelor noastre in ceea ce priveste imbunatatirea modului in care ne deservim clientii, mai degraba decat ceea ce servim. Acest lucru este crucial pentru o crestere durabila pe termen lung a oricarei conditii de afaceri/ de piata.
- Care este impactul digitalizarii si al noilor tehnologii in companie?
- Focusul nostru in perioada urmatoare este strans legat de conceptul IoT (Internet of Things): sisteme de automatizare si control de tip smart home, smart office sau smart city, de aceea ne instruim echipa pentru a putea fi prezenti in toate stadiile furnizarii acestor tipuri de solutii: de la proiectare la livrarea produselor, precum si programarea, darea in functiune si mentenanta. De asemenea, investim in continuu in resursele noastre IT si ne ajutam clientii sa se dezvolte mai mult din punct de vedere digital fata de cum erau inainte de interactiunea cu noi, asigurand si asistenta tehnica necesara. Ne gandim la diverse solutii digitale cu diferite materiale tehnice incluse pentru clienti, dar si la factorii umani cu multi ani de experienta in domeniu care se afla in spatele fiecarui produs.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Septembrie 2020)

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMAUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
leviatan
viarom
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
BMI_Icopal
FRONTALE
hilti
Ubitech
strabag nivel 1
rigips
Acvatot 2019
hidroplasto
CELCO 2020

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere