Agenda Constructiilor
Joi, 06 Mai 2021
 
PAGINA PERSONALIZATA


SCHINDLER ROMANIA

SCHINDLER ROMANIA

Adresa: Str. Preciziei nr. 6 R, Bucuresti, S6
Telefon: 021/336.70.58
Fax: 021/337.36.59
E-mail: info.buc@ro.schindler.com
Web site: www.schindler.ro
Domenii: Ascensoare si scari rulante | Echipamente si unelte
Descriere activitate
Distributie, instalare, intretinere ascensoare si scari rulante.
Prezentare companie/institutie

SCHINDLER: Ascensoare elvetiene de mare fiabilitate si performanta

 

 

Schindler Romania este unic reprezentant pe piata locala a renumitului furnizor elvetian de ascensoare si scari rulante, Schindler Group. Subsidiara autohtona are in responsabilitate distribuirea, instalarea si intretinerea tuturor echipamentelor de trafic pe verticala livrate de holdingul international, cu sediul central in localitatea Ebikon. Echipa care activeaza pe plan national dispune de aportul unor experti instruiti in filialele grupului din Austria, Elvetia, Germania si Olanda, asigurand servicii de inalta calitate pentru o gama foarte diversa de produse. In cei 15 ani de prezenta in Romania, compania a livrat si montat peste 2500 de ascensoare si scari rulante, fiind prima societate de profil care a instalat noua generatie de ascensoare de mare viteza (6 m/s) si control al traficului.

 

Eficienta energetica, adaptabilitate si impact redus asupra mediului

 

 

 

Concernul elvetian are o vasta experienta in proiectarea si livrarea de solutii eficiente pentru cladirile de birouri. Ascensoarele si scarile rulante promovate inclusiv pe piata din Romania optimizeaza consumul de energie in timpul orelor de varf si reduc acelasi parametru in perioadele cu trafic redus. Tehnologia speciala asigura, in mod suplimentar, performanta si flexibilitate in ceea ce priveste designul si dimensiunile. Astfel, produsele si serviciile Schindler pot fi adaptate oricarui tip de cladire - de la elegant la minimalist. In plus, se ofera optiuni speciale in functie de tipul de trafic, precum si tehnologii avansate care sa se potriveasca solicitarilor dezvoltatorilor imobiliari. In ceea ce priveste aplicatiile din categoria centrelor comerciale, ascensoarele, scarile si trotuarele rulante utilizeaza mecanisme de actionare cu sistem de regenerare, adaptandu-se astfel la conditiile fluctuante de trafic. De aceea, solutiile respective de mobilitate combina eficienta cu impactul redus asupra mediului.

 

Tehnologie de ultima generatie pentru optimizarea transportului

 

In ceea ce priveste oferta pentru imobile rezidentiale, Schindler promoveaza solutii confortabile de mobilitate. Iluminatul, finisajele si culorile ascensoarelor se potrivesc cu arhitectura cladirilor, oferind un confort superior si o functionare silentioasa. Produsele nu includ materiale sau produse organice periculoase, iar tehnologia de regenerare permite obtinerea unui consum scazut de energie. Solutiile Schindler sunt disponibile inclusiv pentru segmentul hotelier, putand fi pe deplin adaptate stilului arhitectural si atmosferei specifice. De asemenea, expertii recomanda utilizarea tehnologiei PORT pentru controlul destinatiei, ce reprezinta cea mai recenta inovatie din domeniu. Sistemul ajuta la optimizarea traficului in perioadele aglomerate si asigura scaderea consumului in cazul in care sunt instalate grupuri de ascensoare. Fiabilitatea este o caracteristica indispensabila in cazul spitalelor, din cauza mediului solicitant si a traficului sporit, iar produsele Schindler raspund foarte bine acestor exigente. Ascensoarele pentru transportul targilor sunt special proiectate pentru a fi durabile si atractive, avand integrate optiuni speciale de control pentru servicii de urgenta sau curatenie.  

 


Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMgamma_2021VideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
hidroplasto
ssab ag antrepriza generala
hilti
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
cv water 2021
rigips

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere