Agenda Constructiilor
Duminica, 28 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - RE/MAX: 70 de francize nationale si strategie de dezvoltare accelerata in 2023
RE/MAX: 70 de francize nationale si strategie de dezvoltare accelerata in 2023
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 12 Iun 2023 11:27
RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, ajunge la un numar de 70 birouri si peste 800 de membri la nivel national. Ca parte a strategiei de dezvoltare accelerata pe care mizeaza in ultima perioada, brandul RE/MAX si-a extins portofoliul cu 15 noi birouri, la nivel national.
Printre fondatorii celor mai recente birouri RE/MAX deschise in Romania se numara persoane care au activat anterior in domeniul imobiliar sau altele conexe, insa majoritatea sunt antreprenori cu experienta in alte industrii ori persoane care au observat oportunitatile din domeniu si au decis sa se alature in acest parcurs celui mai relevant brand global din real-estate.
Spre exemplu, dupa o activitate de 12 in domeniul constructiilor, Daniel Suzeanu a decis sa intre pe piata imobiliara. „Am ales RE/MAX intrucat ofera acces la o varietate de traininguri, care ma ajuta sa inteleg mai bine profesia de agent imobiliar, precum si suport pe partea de recrutare si marketing. Practic, pe toate zonele in care ai nevoie de ajutor, echipa vine cu solutii astfel incat sa te ajute sa isi dezvolti businessul”, a declarat Daniel Suzeanu, B/O RE/MAX Total, cu sediul in Bucuresti. Antreprenorul isi propune ca pana la finalul anului sa recruteze 10 agenti imobiliari, iar in 2024 sa ajunga la o cifra de afaceri de 300.000 Eur.
Tot datorita reputatiei si succesului global s-a alaturat companiei si antreprenorul Marius Ivan, cel care a pus bazele biroului RE/MAX Focus, din Bucuresti. Printre obiectivele sale se numara construirea unei retele puternice de contacte si resurse in industria imobiliara, pe care le considera un real ajutor in cresterea businessului. „Prin RE/MAX reusesc sa am acces la toate aceste reurse de care am nevoie si sa evoluez odata cu afacerea mea. Profesez de patru ani ca evaluator de proprietati imobiliare si am considerat ca este momentul potrivit sa intru pe piata si cu un business”, a declarat Ivan.
Andra Ciucas, B/O RE/MAX Energy, vine cu o cariera indelungata in real-estate in Londra, unde a incheiat cu succes sute de tranzactii. De doi ani s-a intors in Romania si a decis sa se alature unui brand care lucreaza la dezvoltarea profesiei de agent imobiliar si ofera toate reursele necesare pentru performanta si a lansat, in parteneriat cu B/O Adela Stanciu, franciza RE/MAX Energy, in Cluj. „Atunci cand esti parte a brandului RE/MAX presiunea creste, intrucat clientii se asteapta sa fii profesionist, sa fii informat, avand in spate cursuri de specializare. Este, insa, cu atat mai satisfacator cand reusesti sa inchei o tranzactie, pentru ca nu cresti dor brandul tau, ci ajuti si comania-mama sa evolueze ”, explica aceasta.
Pentru Victor Coneschi, B/O RE/MAX Area Experts, deschiderea unui business in Craiova in domeniul imobiliar a fost o provocare intrucat, conform spuselor sale, piata tranzactiilor este una dificila in zona. B/O mizeaza si pe faptul ca experienta sa in vanzari, de aproape 30 de ani, il va ajuta sa aiba o afacere de succes. „Decizia de a detine propria franciza a venit din dorinta de a conduce propriul business si de a iesi din zona de confort. Pe langa dezvoltarea personala, ma incanta faptul ca voi beneficia de suport puternic in dezvoltarea afacerii, precum si posibilitatile infinite de castig, direct proportionale cu implicarea si managementul afacerii”, a declarat Victor Coneschi, B/O RE/MAX Area Experts.
Sergiu Borta, B/O RE/MAX Quality din Bucuresti, a ales sa isi deschida propria franciza RE/MAX datorita posibilitatii dezvoltarii unei echipe formate din profesionisti. „E un domeniu complex si solicitant din toate punctele de vedere, dar, in acelasi timp, nelimitat din punct de vedere al beneficiilor financiare si al gradului de satisfactie. RE/MAX Romania, pe langa un brand puternic, ne ofera si un sistem educational bine pus la punct si o crestere calitativa constanta”, mentioneaza antreprenorul.
Antreprenorul Ionut Petrice, B/O RE/MAX Nord Estates, din Bucuresti, a dezvoltat o pasiune pentru zona imobiliara observand beneficiile ample si oportunitatile pe care le poate avea activand in domeniu. „Am decis sa deshid o franciza RE/MAX tocmai pentru ca aveam o multime de intrebari la care nu aveam raspuns. Aveam nevoie de profesionisi care sa ma invete pas cu pas. Simt deja ca am evoluat considerabil, iar pe termen lung imi propun deschiderea unor noi birouri” a declarat acesta.
Florin Dragoslav, B/O RE/MAX Champions, si-a deschis propria franciza in Brasov si isi propune ca pana la finalul anului 2024 sa devina cea mai relevanta agentie din oras. „Avem obiective indraznete pentru urmatorii ani si avem incredere ca le vom indeplini datorita suportului pe care il vom primi din partea RE/MAX Romania. Prin networking, cursuri educationale si instrumente de lucru vom ajunge acolo unde ne-am propus” a explicat Dragoslav.
Pe langa cele mentionate, in Capitala s-au deschis alte patru noi francize, respectiv RE/MAX Innovation, cu doua birouri lansate, RE/MAX Liberty, coordonat de Adrian Sebe si RE/MAX Loyalty, sub coducerea Broker/Owner-ului Luiza Radu. Totodata, la nivel national s-au alaturat retelei franciza RE/MAX Lifestyles, cu birouri in Miercurea Ciuc si Odorheiu Secuiesc, conduse de Zolt Antal si Laszlo-Robert Antal, RE/MAX City, din Piatra Neamt, coordonat de Ionut Bostan, RE/MAX Terra, din Baia Mare, Broker/Owner Ruxandra Rus si RE/MAX Life, din Cluj-Napoca, Broker/Owner Laura Pop.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
CONCEPT STRUCTURE
viarom
MAKITA
noark
CDS
Ubitech
Acvatot 2019
quadratum
EDIT-Structural
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
ness project
concelex
strabag nivel 1
theda mar
siniat

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander