Agenda Constructiilor
Marti, 19 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Actualitatea interna - 24REAL: Record al livrarilor de locuinte noi in orasul Bucuresti si judetul Ilfov
24REAL: Record al livrarilor de locuinte noi in orasul Bucuresti si judetul Ilfov
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 25 Nov 2020 15:48
24REAL, una dintre cele mai dinamice agentii de consultanta imobiliara specializate in segmentul office, si-a extins echipa de specialisti si anunta infiintarea unui nou departament, de rezidential, prin care va intermedia tranzactii pentru spatiile de locuit din zonele centrale si de nord ale Capitalei.
Decizia 24REAL vine dupa o analiza amanuntita a ultimilor ani privind interesul tot mai crescut al clientilor pentru sectorul rezidential cat si solicitarile primite constant de la clientii din sectorul office pentru acoperirea cu acelasi profesionalism a unui nou domeniu de activitate.
„Am urmarit cu mare atentie evolutia pietei imobiliare din Romania, in special pentru a infiinta un nou segment de activitate, si consideram ca acesta este momentul oportun pentru a aduce expertiza si know-how-ul dobandite pe zona de birouri si in sectorul rezidential, unul care a capatat un avant puternic in ultimii ani. Chiar daca perioada este marcata de multe incertitudini, noi suntem convinsi ca abordarea pe care o vom avea in piata, cu servicii complete si orientarea catre asteptarile si disponibilitatea reale ale clientului vor crea premisele unor colaborari de succes pe parcursul anilor urmatori. Am cooptat in echipa specialisti din sectorul rezidential si, in functie de evolutia cererii, avem in plan extinderea continua a departamentului”, a declarat Constantin Capraru (foto), managing partner 24REAL.
Coordonatorul diviziei rezidential a 24REAL este Oscar Raceanu, senior broker cu experienta solida in piata rezidentiala din Romania.
„Cu cat aprofundam mai mult procesul ce presupune achizitia unei locuinte realizam cat de multi factori il definesc. Nu putem compara achizitia locuintei, care pentru multi dintre noi are o anumita semnificatie emotionala (mai ales daca facem referire la o prima achizitie imobiliara), cu achizitiile generale din viata noastra, iar in acel moment consider ca e este extrem de important sa empatizez intr-un mod profesional cu cerinta fiecaruia, sa manageriez cu multa atentie fiecare pas si nu in ultimul rand sa constientizez complexitatea si autenticitatea fiecarui proces in parte. M-am alaturat echipei 24REAL in incercarea de a aduce expertiza dobandita in sectorul rezidential alaturi de profesionalismul colegilor din segmentul office si de a construi un proiect diferit pe piata din Romania”, a adaugat Oscar Raceanu, senior broker 24REAL.
In prezent, portofoliul de proprietati rezidentiale al 24REAL numara peste 100 de unitati, iar in urmatoarele sase luni echipa se asteapta sa ajunga la peste 300 de unitati listate pe portalul www.24real.ro.
„Pentru prima jumatate a anului 2021 ne propunem un ritm de 10 tranzactii incheiate cu succes pe luna. Avantajul nostru, aplicat cu succes si in departamentul office, este ca ne vom putea ocupa de tot ce reprezinta perfectarea documentelor si oferirea gratuita de asistenta juridica, certificare energetica, intabulare sau cadastru. Avem oferte si in regim de exclusivitate, marea majoritate ale acestora venind la recomandarea clientilor multumiti de serviciile noastre”, a mai precizat Constantin Capraru.
Anul 2020 se prefigureaza a fi unul al recordurilor pentru livrarile de locuinte noi in Bucuresti, peste 15.000 de unitati fiind estimate pentru finalul acestui an, o crestere de aproximativ 10% fata de anul anterior. Potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS), in primele sase luni ale acestui an au fost predate 8.528 de locuinte noi in Bucuresti si Ilfov, in crestere cu peste 32% fata de perioada similara a anului trecut.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19elmas_1octAUTODESKALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
rigips
CELCO 2020
Acvatot 2019
hilti
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere