Agenda Constructiilor
Sambata, 08 Mai 2021
 
Home - Stiri - Actualitatea interna - HFHR vrea sa construiasca un centru pentru situatii de urgenta in Moinesti
HFHR vrea sa construiasca un centru pentru situatii de urgenta in Moinesti
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 14 Apr 2020 08:30
65.000 de oameni din judetul Bacau depind de ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanta Moinesti. Personalul medical este la datorie in fiecare zi, si va fi in continuare, pentru a oferi sprijin si asistenta medicala de urgenta persoanelor din 11 localitati ale jud. Bacau care solicita ajutor sunand la 112.
Insa medicii de pe ambulanta, salvatorii nostri de pe front, au nevoie de sanatate si odihna pentru a-si indeplini datoria. Acest lucru este cu atat mai necesar, cu cat in Romania, numarul de cazuri de infectare cu COVID-19 creste. In acest timp, medicii de pe ambulanta sunt primii care intervin pentru preluarea pacientilor care prezinta simptome specifice infectiei cu noul coronavirus.
Prin campania ”Salvam Salvatorii”, Habitat for Humanity Romania strange fonduri pentru construirea unui nou Centru pentru situatii de urgenta in Moinesti. Aici angajatii Serviciului de Ambulanta Moinesti (personal medical) se vor putea odihni intr-un spatiu decent si sigur, in care sanatatea nu le va fi pusa in pericol si unde circuitele functionale vor respecta normele igienico-sanitare necesare in impiedicarea contaminarii.
„La Moinesti, in judetul Bacau, 33 de paramedici lucreaza in conditii greu de imaginat. Florin, medic la Serviciul de Ambulanta Moinesti, imi este amic si stiu ca are o inima atat de mare, incat munceste si 40 de ore fara intrerupere de cand a inceput pandemia. O face pentru a salva vieti. La fel fac si colegii lui. Iar cand, dupa 40 de ore, se prabusesc pentru cateva ore sau zeci de minute pana la urmatoarea urgenta, dorm in niste camere insalubre cu paturi improvizate. Cu ajutorul donatorilor si a companiilor care ni se pot alatura, Habitat for Humanity Romania va construi in timp record un nou Centru pentru situatii de Urgenta, care va gazdui Serviciul de Ambulanta Moinesti.” – Roberto Patrascoiu, director national Habitat for Humanity Romania
Nevoia construirii unui nou centru este atat de urgenta, intrucat personalul medical isi desfasoara in prezent activitatea in doua cladiri foarte vechi, aflate intr-o stare avansata de degradare, unde nu exista un grup sanitar dotat corespunzator si nici retea de canalizare.
„Cel mai tare avem nevoie de conditii omenesti de lucru, de spatii de lucru salubre, de masini si echipamente de protectie. Suntem dispusi sa muncim voluntar pentru a ne construi cladirile de care avem nevoie. Dar pentru asta ne trebuie ajutor. Si de asta am apelat la Habitat for Humanity Romania.”- raspunsul lui Dr. Florin Hiru, medic la Serviciul de Ambulanta Judetean Bacau, substatia Moinesti, la intrebarea: Salvatorii au si ei nevoie de ajutor?
In aceasta lupta comuna, este nevoie de o implicare comuna. Ne ajuti sa construim un nou Centru pentru situatii de urgenta in Moinesti?
Te poti alatura printr-o donatie:
Online aici
Direct in contul nostru
RON: RO25 BRDE 050S V150 1751 0500
USD: RO60 BRDE 050S V150 1778 0500
Creeaza-ti propria campanie prin Galantom. Iti poti dona ziua de nastere (click aici), iar daca ai alte idei prin care poti face fundraising (o provocare sportiva, un talent, o pasiune) ne poti scrie un e-mail la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza si te ajutam noi.
Sau printr-o sponsorizare. Companiile ne pot scrie la adresele e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMgamma_2021AUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
rigips
Acvatot 2019
hidroplasto
cv water 2021
hilti
strabag nivel 1
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere