Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Consal de catre Geiger Group Romania
Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Consal de catre Geiger Group Romania
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 20 Ian 2022 11:50
Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Geiger Group Romania SRL intentioneaza sa preia compania Consal SRL, Brasov.
Geiger Group Romania SRL este o societate cu capital privat german ce apartine Grupului de firme Geiger detinut de familia Geiger din Germania. Geiger Group Romania SRL este o societate de tip holding, care administreaza participatiile Grupului Geiger din Romania. Firmele din Grupul Geiger active in prezent Romania executa, in principal, lucrari de constructii de drumuri, inclusiv reparatii si intretinere, lucrari de constructii si reparatii de poduri, lucrari edilitare de apa si canalizare, lucrari de constructii civile si industriale la cheie. Geiger Group Romania SRL pune la dispozitia companiilor din Romania ale Grupului Geiger (Geiger Transilvania SRL si Geiger Proiecte Constructii SRL) bunuri mobile si imobile pe baza contractelor de inchiriere, precum si resursele materiale necesare (pietris, nisip, balast) in vederea executarii lucrarilor de constructii.
Consal SRL este o societate cu capital privat romanesc, ce executa, in principal, lucrari de constructii de drumuri, inclusiv reparatii, si lucrari de constructii de retele edilitare de apa si canalizare.
In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta operatiune trebuie autorizata de Consiliul Concurentei. Autoritatea de concurenta va evalua tranzactia in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.
 
ALLBIMhiltiman and machineVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
viarom
CDS
leviatan
FRONTALE
strabag nivel 1
BALTIC
leviatan
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
noark
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
grundfos
theda mar
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica