Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Consal de catre Geiger Group Romania
Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Consal de catre Geiger Group Romania
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 20 Ian 2022 11:50
Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Geiger Group Romania SRL intentioneaza sa preia compania Consal SRL, Brasov.
Geiger Group Romania SRL este o societate cu capital privat german ce apartine Grupului de firme Geiger detinut de familia Geiger din Germania. Geiger Group Romania SRL este o societate de tip holding, care administreaza participatiile Grupului Geiger din Romania. Firmele din Grupul Geiger active in prezent Romania executa, in principal, lucrari de constructii de drumuri, inclusiv reparatii si intretinere, lucrari de constructii si reparatii de poduri, lucrari edilitare de apa si canalizare, lucrari de constructii civile si industriale la cheie. Geiger Group Romania SRL pune la dispozitia companiilor din Romania ale Grupului Geiger (Geiger Transilvania SRL si Geiger Proiecte Constructii SRL) bunuri mobile si imobile pe baza contractelor de inchiriere, precum si resursele materiale necesare (pietris, nisip, balast) in vederea executarii lucrarilor de constructii.
Consal SRL este o societate cu capital privat romanesc, ce executa, in principal, lucrari de constructii de drumuri, inclusiv reparatii, si lucrari de constructii de retele edilitare de apa si canalizare.
In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta operatiune trebuie autorizata de Consiliul Concurentei. Autoritatea de concurenta va evalua tranzactia in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
ness project
viarom
siniat
MAKITA
rigips
konsent
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
CDS
quadratum
EDIT-Structural
leviatan
noark
concelex

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander