Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - PeliPartners a asistat WDP in achizitia centrului logistic Arad Business Park
PeliPartners a asistat WDP in achizitia centrului logistic Arad Business Park
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 08 Sep 2022 12:15
PeliPartners a asistat WDP in achizitia centrului logistic Arad Business Park, cu o suprafata de peste 42.000 mp, sub forma unei tranzactii de tip business transfer. PeliPartners a acordat asistenta juridica pe tot parcursul procesului, inclusiv cu privire la analiza de due diligence si la negocierea si semnarea documentelor tranzactiei.
„Suntem incantati sa fim alaturi de clientul nostru, WDP, intr-o noua tranzactie care contribuie la extinderea prezentei WDP pe piata locala. Tranzactia pe care am incheiat-o arata ca piata logistica din Romania este in continua expansiune”, a spus Oana Badarau, Partner PeliPartners.
„Achizitia centrului logistic Arad Business Park reprezinta o tranzactie strategica, atat pentru WDP, cat si pentru piata logistica din Romania. Multumim partenerului PeliPartners pentru asistenta juridica oferita de-a lungul intregului proces, avand o contributie valoroasa in incheierea acestei tranzactii. Ne bucuram sa colaboram cu un partener alaturi de care experienta expertiza dobandite de catre ambele parti pe parcusul unei lungi perioade de activitate sunt valorificate, prin realizare cu succes a unor astfel de tranzactii, care contribuie in mod direct la dezvoltarea pietei logistice din Romania”, a declarat Adrian Vitelaru, Chief Operating Officer WDP Romania.
Echipa PeliPartners a fost coordonata de Oana Badarau (Partner) si Madalina Fildan (Senior Associate) si le-a inclus pe Adrada Bogeag (Associate) si Delia Catrina (Associate).
 
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
ERBASU CONSTRUCT
siniat
leviatan
ness project
Acvatot 2019
viarom
konsent
theda mar
MAKITA
EDIT-Structural
CDS
noark
CONCEPT STRUCTURE
rigips
strabag nivel 1
Ubitech
quadratum

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander