Agenda Constructiilor
Duminica, 02 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - AFI Europe Romania adopta sistemul de purificare aer Global Plasma Solution (GPS)
AFI Europe Romania adopta sistemul de purificare aer Global Plasma Solution (GPS)
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 08 Apr 2021 12:45
AFI Europe, liderul dezvoltatorilor imobiliari pe piata centrala si est europeana, continua sa isi pastreze angajamentul ferm de a proteja siguranta chiriasilor, clientilor, vizitatorilor si partenerilor de business care intra in oricare dintre cladirile de birouri sau centrele sale comerciale.
AFI Europe este una dintre primele companii care a instalat un nou sistem ultra-performant de purificare a aerului, cu tehnologia de ionizare NPBI- Needle Point Bi-Polar, in Romania.
“Calitatea si siguranta au fost intotdeauna prioritatile noastre si s-au reflectat in toate produsele si serviciile oferite chiriasilor nostri. Ne mentinem angajamentul de a le oferi un mediu sigur, protejat si modern chiriasilor, vizitatorilor, clientilor si partenerilor de business. Astfel, am luat decizia ferma de a investi intr-un nou sistem de purificare a aerului, fara ozon, care imbunatateste calitatea aerului si protejeaza impotriva virusurilor si bacteriilor, in toate spatiile publice, inclusiv in lifturi”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania si Republica Ceha.
Noul sistem de purificare a aerului - Global Plasma Solution (GPS) - va imbunatati semnificativ calitatea aerului interior, in toate spatiile publice, inclusiv in lifturi, prin tehnologia NPBI (NeedlePoint Bi-Polar Ionization), o tehnologie patentata care demonstreaza un nivel inalt de eficienta in purificarea aerului. In timpul procesului NPBI, contactul cu ionii perturba proteinele de suprafata ale agentilor patogeni, facandu-le inactive si incapabile sa se reproduca.
Sistemele GPS au avut rezultate foarte bune la testele oficiale de laborator, dovendindu-si eficienta si impotriva virusului Sars-COV-2. Mai mult, rezultatele de laborator au confirmat 99.9% eficienta in neutralizarea virusului, in 30 de minute, pe suprafata protejata cu acest sistem de aer si valori similare in neutralizarea altor virusi (E-coli 99.7%; Norovirus 94% etc).
Sistemul este ecologic, certificat Ozonne Free UL 2998 si necesita un nivel minim de mentenanta, contribuind totodata la imbunatatirea productivitatii si a starii de bine in general.
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
strabag nivel 1
leviatan
MAKITA
viarom
rigips
hilti
CELCO 2020
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
FRONTALE
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere