Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - ART Property, din grupul Bog'Art, vrea sa gestioneze proiecte de 70 milioane euro
ART Property, din grupul Bog'Art, vrea sa gestioneze proiecte de 70 milioane euro
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 20 Ian 2022 12:22
Art Property, dezvoltatorul proiectului rezidential Art City din zona de nord a Bucurestiului, si-a numit echipa de conducere. Astfel, Bogdan Letca, un manager cu o experienta de peste 15 ani in domeniile financiar-bancar si real - estate din Romania, este CEO si Manager de Dezvoltare al companiei.
Bogdan Letca a ocupat anterior pozitiile de Administrator & Manager de Operatiuni al Unicredit Leasing Fleet cat si Managing Director si Administrator al Unicredit TurnAround Management Romania, pozitii din care a obtinut rezultate notabile in reorganizarea si optimizarea proceselor interne si a gamei de produse si a derulat numeroase proiecte in sectorul real - estate.
Alaturi de acesta, Laura Naescu a fost numita in pozitia de Head of Project Management, dupa ce anterior a fost implicata in proiectarea si coordonarea lucrarilor de santier pentru Willbrook Platinum Business & Convention Center, Floreasca Park, Veranda Mall, Sun Plaza, Coresi Shopping City si Ambasada Statului Kuwait.
Vicentiu Ivan este Construction Cost Manager, dupa o perioada de peste 10 ani in care a coordonat constructia si managementul mai multor proiecte rezidentiale din Bucuresti si din tara pentru companii de renume, printre care si Prime Kapital.
Andrei Tanase este Finance Manager Art Property, avand o experienta de peste sase ani in domeniul tehnologiei financiare la Lloyds Bank, in Londra. Andreea Csavar este urbanistul companiei, fiind implicata de peste cinci ani in analiza de proiecte, ofertare tehnica si vanzari in domeniul constructiilor.
Art Property se afla in plin proces de extindere pe segmentul de gestionare si property management a investitiilor imobiliare, obiectivul companiei fiind ajungerea in 2022 la un portofoliu de proiecte administrate cu o valoare de investitie de peste 70 de milioane de euro.
”Piata rezidentiala s-a dublat ca volum de lucrari intr-o perioada de mai putin de trei ani. Cu toate acestea, exista foarte putine companii care ofera servicii de dezvoltare imobiliara printr-un management integrat, precum Art Property. Acoperim intregul proces de dezvoltare, de la primele permutatii de fezabilitate, rafinament al conceptului, coordonare de proiectare si avizare, securizarea finantarii, ofertarea si contractarea lucrarilor de constructie. Optimizam si urmarim indeaproape costurile in procesul de executie, promovam si vindem activele rezultate pentru a asigura un randament predictibil investitorilor. Avem experienta si competente specializate pentru fiecare etapa din acest proces complex si lucram cu parteneri reputabili din piata imobiliara. Pentru anul 2022 avem in vedere sa adaugam la portofoliul nostru de proiecte administrate inca trei proiecte, predominant rezidentiale, cu o valoare totala de investitie de peste 50 de milioane de euro”, a declarat Bogdan Letca, CEO Art Property.
Primul proiect al companiei este Art City, un ansamblu rezidential localizat in zona de nord a Bucurestiului, insumand 141 de apartamente, 500 de metri patrati de spatii comerciale si 180 de locuri de parcare, cu o valoare de 20 de milioane de euro. Art City face parte din master planul de regenerare urbana Petrom City, fiind amplasat intr-o zona aflata in plina expansiune, in imediata vecinatate a Deutsche Schule si a sediului central al OMV Petrom.
”Art City este un proiect rezidential reprezentativ atat pentru calitatea constructiei si pentru serviciile integrate cat si pentru coordonarea dezvoltarii alaturi de parteneri strategici si financiari care compun structura Art Property. Amplasat intr-una dintre cele mai efervescente zone de dezvoltare imobiliara din Bucuresti, Art City se afla deja intr-o faza avansata de constructie si va stabili un reper pe piata de rezidentiale premium, fiind deschizator de drumuri intr-un cartier aflat in plina expansiune”, a declarat Bogdan Doicescu, Presedinte si membru fondator Art Property.
Art Property are ca obiectiv furnizarea de servicii integrate de dezvoltare imobiliara pentru investitori si proprietari de terenuri, acoperind toate etapele din procesul de dezvoltare ale unui proiect imobiliar. SVN Romania este consultantul imobiliar si agentul exclusiv al Art City.
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
noark
EDIT-Structural
concelex
ERBASU CONSTRUCT
CDS
Ubitech
leviatan
Acvatot 2019
rigips
siniat
quadratum
viarom
MAKITA
theda mar
ness project
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander