Agenda Constructiilor
Marti, 21 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Consiliul Concurentei aproba preluarea Consal de catre Geiger Group Romania
Consiliul Concurentei aproba preluarea Consal de catre Geiger Group Romania
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 29 Apr 2022 10:54
Consiliul Concurentei a aprobat tranzactia prin care Geiger Group Romania SRL preia societatea Consal SRL.
Geiger Group Romania SRL, care apartine grupului de firme detinut de familia Geiger din Germania, este o societate de tip holding, care administreaza participatiile Grupului Geiger din Romania.
Firmele din Grupul Geiger active Romania executa, in principal, lucrari de constructii de drumuri, inclusiv reparatii si intretinere, lucrari de constructii si reparatii de poduri, lucrari edilitare de apa si canalizare, lucrari de constructii civile si industriale la cheie. De asemenea, Geiger Group Romania SRL pune la dispozitia companiilor din grup, active in Romania (Geiger Transilvania SRL si Geiger Proiecte Constructii SRL), bunuri mobile si imobile pe baza contractelor de inchiriere, precum si resursele materiale necesare (pietris, nisip, balast) in vederea executarii lucrarilor de constructii.
Consal SRL executa, in principal, lucrari de constructii de drumuri, inclusiv reparatii, si lucrari de constructii de retele edilitare de apa si canalizare.
In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.
Decizia va fi publicata pe site-ul autoritatii nationale de concurenta, dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential.
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
CELCO 2020
hilti
strabag nivel 1
BALTIC
Ubitech
rigips
Acvatot 2019
BMI_Icopal
FRONTALE
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
viarom
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
CDS
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023