Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Consiliul Concurentei aproba preluarea Consal de catre Geiger Group Romania
Consiliul Concurentei aproba preluarea Consal de catre Geiger Group Romania
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 29 Apr 2022 10:54
Consiliul Concurentei a aprobat tranzactia prin care Geiger Group Romania SRL preia societatea Consal SRL.
Geiger Group Romania SRL, care apartine grupului de firme detinut de familia Geiger din Germania, este o societate de tip holding, care administreaza participatiile Grupului Geiger din Romania.
Firmele din Grupul Geiger active Romania executa, in principal, lucrari de constructii de drumuri, inclusiv reparatii si intretinere, lucrari de constructii si reparatii de poduri, lucrari edilitare de apa si canalizare, lucrari de constructii civile si industriale la cheie. De asemenea, Geiger Group Romania SRL pune la dispozitia companiilor din grup, active in Romania (Geiger Transilvania SRL si Geiger Proiecte Constructii SRL), bunuri mobile si imobile pe baza contractelor de inchiriere, precum si resursele materiale necesare (pietris, nisip, balast) in vederea executarii lucrarilor de constructii.
Consal SRL executa, in principal, lucrari de constructii de drumuri, inclusiv reparatii, si lucrari de constructii de retele edilitare de apa si canalizare.
In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.
Decizia va fi publicata pe site-ul autoritatii nationale de concurenta, dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential.
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
strabag nivel 1
leviatan
viarom
Acvatot 2019
Ubitech
concelex
MAKITA
ness project
theda mar
BogArt
siniat
CONCEPT STRUCTURE
CDS
konsent
EDIT-Structural
noark
ERBASU CONSTRUCT
rigips

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander