Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Septembrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CROSSPOINT Real Estate il numeste pe Bogdan Gubandru Head of Investment
CROSSPOINT Real Estate il numeste pe Bogdan Gubandru Head of Investment
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 15 Sep 2021 09:48
Bogdan Gubandru are o experienta in piata de real estate de peste zece ani si a contribuit cu expertiza sa in mai multe tranzactii importante in industrie. Gubandru se alatura echipei Crosspoint Real Estate in functia de Head of Investment.
Anterior, Bogdan a mai acoperit joburi de referinta in companii internationale de telecomunicatii si tehnologie. Cu o experienta de peste zece ani in piata imobiliara, Gubandru a devenit unul dintre cei mai performanti consultanti din Romania.
„Parcursul meu in real estate a fost unul progresiv si am invatat foarte mult in fiecare etapa, pornind de la consultanta pentru inchirieri in departamentele de Logistic & Industrial sau Office si ajungand pana la pozitia de Director Investment & Agency. Astfel, ma bucur foarte tare sa ma alatur echipei de investitii a Crosspoint pentru a-mi continua munca, avand obiective importante in urmatoarea perioada”, a declarat Bogdan Gubandru, Head of Investment, Crosspoint Real Estate.
Pana in prezent, departamentul de investitii al companiei era condus de Codrin Matei, co-fondatorul Crosspoint Real Estate. "Dupa un lung proces de recrutare, aveam nevoie pentru acest rol de un asset puternic si sunt incantat ca Bogdan este cel care va prelua acest departament mai departe. Am toata increderea in expertiza sa si cred cu tarie ca ne vom consolida pozitia in piata odata cu implicarea sa.”, spune Codrin Matei, Managing Partner-ul companiei.
De-a lungul carierei sale, Bogdan Gubandru a asista atat tranzactii imobiliare de mari dimensiuni precum: vanzarea America House de la AEW Europe catre Morgan Stanley, vanzarea Floreasca Park de la GLL Europe catre parteneriatul format din fondurile de investitii Zeus si Resolution (Fosun), vanzarea The Light One de la River Development catre Uniqa REM), cat si tranzactii de proprietati comerciale vandute catre investitori locali.
 
TERAPLASTALLBIMgamma_2021VideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hidroplasto
Ubitech
strabag nivel 1
rigips
leviatan
hilti
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
cv water 2021
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
bienala
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere