Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CTP: Razvan Danciu este noul Head of Property Management al dezvoltatorului
CTP: Razvan Danciu este noul Head of Property Management al dezvoltatorului
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 31 Mar 2022 12:09
CTP, cel mai mare proprietar si dezvoltator de spatii industriale si logistice din Romania, isi consolideaza echipa de management si il numeste pe Razvan Danciu in functia de Head of Property Management pentru portofoliul de peste 2,1 milioane de metri patrati detinut in 15 orase din tara.
„Vrem sa-i uram bun venit lui Razvan in echipa noastra de parkmakers. Suntem un investitor pe termen lung si ne preocupa modul in care parcurile noastre industriale isi pastreaza valoarea in timp. Calitatea vietii si implicit excelenta serviciilor pe care le oferim sunt prioritare si de aceea ne implicam direct, prin servicii de property management integrat. Fiecare parc are specialisti dedicati, angajati ai CTP, responsabili de property si community managementul parcurilor industriale, pe care le dezvoltam si administram ca pe adevarate ecosisteme. Cei peste 200 de clienti pe care ii avem apreciaza promptitudinea cu care raspundem si grija pe care o avem pentru a mentine parcurile cat mai vii si mai dinamice. Este un standard de calitate pe care consideram de datoria noastra, ca lider de piata, sa il setam”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head CTP Romania.
Razvan are peste 20 de ani de experienta in managementul de proiecte si coordonare de operatiuni pentru proiecte complexe de dezvoltare, avand la baza specializari in domeniul inginerie mecanice si electrice si fiind absolvent al Facultatii de Constructii din Bucuresti. De-a lungul carierei sale, Razvan a coordonat, din pozitia de Director de Operatiuni sau Senior Project manager, echipe complexe si numeroase, principalele sale responsabilitati fiind legate de calitatea proiectelor, livrarea la timp si de gestionare a serviciilor conexe, precum si de cresterea gradului de satisfactie a clientilor. Mai mult decat atat, Razvan are specializari in domeniul cladirilor verzi (BREEAM si LEED), participand activ in procesele de evaluare a performantelor cladirilor noi si a celor date deja in folosinta.
„Am ales sa fac parte din echipa a CTP deoarece cred ca misiunea companiei, de a construi ecosisteme de business sustenabile pentru viitor, raspunde unei nevoi 100% relevante pentru piata europeana si pentru cea locala. Serviciile pe care le oferim sunt extrem de importante pentru dezvoltarea afacerii noastre in Romania si imi propun sa-mi folosesc experienta in domeniul operational si a managementului de proiect pentru a continua sa dezvolt si sa amplific calitatea serviciilor de property management pentru intregul nostru portofoliu de clienti”, completeaza Razvan Danciu, Head of Property Management CTP Romania.
In Romania, CTP detine o suprafata totala de peste 2,1 milioane mp de depozite de clasa A in 15 orase: Arad, Brasov, Bucuresti, Caransebes, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitesti, Sibiu, Targu Mures, Timisoara, Turda, Ineu si Salonta.
 
ALLBIMTERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
CELCO 2020
strabag nivel 1
rigips
ERBASU CONSTRUCT
viarom
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
hilti
FRONTALE
MAKITA
Ubitech
BMI_Icopal
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere