Agenda Constructiilor
Miercuri, 02 Decembrie 2020
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Dunwell: Constanta Business Park, important centru logistic din SE, inchiriat 50%
Dunwell: Constanta Business Park, important centru logistic din SE, inchiriat 50%
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 21 Oct 2020 09:04
Rio Bucovina, distribuitor de bauturi non alcoolice si produse alimentare, parte a grupului Maspex, si-a extins spatiul de depozitare in cel mai mare parc logistic din SE tarii - Constanta Business Park, apartinand dezvoltatorilor Global Vision si Globalworth. Tranzactia a fost intermediata de Dunwell Industrial, singura agentie specializata exclusiv in brokeraj industrial din Romania.
Maspex, parte a grupului Maspex Wadowice, unul dintre cei mai mari investitori polonezi din Romania, isi extinde astfel harta distributiei nationale cu inca un punct strategic, din care va ajunge eficient la toti distribuitorii din sud-estul tarii.
„Ne bucura prezenta noastra intr-un parc logistic modern, construit si accesorizat la cele mai inalte standarde. Apreciem faptul ca Dunwell a inteles de la bun inceput nevoile noastre si ne-a sprijinit de-a lungul intregului proces decizional,de la prezentarea parcului pana la finalizarea acordului cu dezvoltatorul Global Vision.”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex Romania.
„Ritmul inchirierilor la Constanta este unul imbucurator. Am trecut de gradul de 50% de ocupare, la 2 luni de la livrarea depozitului si preconizam un grad de 100% pana la final de an. Este un proiect strategic, bine pozitionat, care va cuprinde functiuni multiple, dezvoltat in parteneriat cu Globalworth. Ne bucuram ca Maspex Romania este de acum unul dintre chiriasii nostri in Constanta Business Park. Vom pune la dispozitia clientului nostru un spatiu modern, functional si echipat pentru a-si derula operatiunile in cele mai bune conditii.”, a spus Serban Juverdeanu, Head of Development Global Vision.
Din partea Dunwell, Corina Sandulescu, broker industrial, a fost cea care a coordonat negocierile: “Realizarea cu succes a acestei tranzactii reprezinta pentru noi dovada faptului ca profesionalismul si consultanta personalizata pe care le oferim conduc la decizii oportune pentru partenerii nostri, convenabile si operative pentru toate partile angajate in negociere”.
Potrivit expertilor Dunwell este foarte des intalnita in aceasta perioada relocarea producatorilor si distribuitorilor din spatii de clasa B in spatii de inalt standard si eficienta de clasa A. In felul acesta depozitarea, dar si manipularea, devin mult mai sigure si mai fiabile din punct de vedere al costurilor.
 
ALLBIMAUTODESKCOVID-19elmas_1octVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CELCO 2020
hilti
rigips
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere