Agenda Constructiilor
Joi, 09 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - FPSC: Legislatia privind gestionarea deseurilor din constructii si demolari intarzie
FPSC: Legislatia privind gestionarea deseurilor din constructii si demolari intarzie
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 07 Oct 2019 17:39
Legislatia deficitara, lipsa facilitatilor de tratare, numarul redus de depozite de deseuri inerte sunt, in continuare, cele mai mari probleme in gestionarea deseurilor din constructii si demolari (DCD), in Romania. Proiectul de HG privind aceasta categorie de deseuri, lansata in dezbatere publica inca din 2018 de Ministerul Mediului, va deveni Lege, dar inca nu se cunoaste forma care se afla acum in circuit interministerial si nici orizontul de timp la care noua legislatie privind deseurile din constructii si demolari ar putea sa intre in vigoare.
Reprezentantii Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii (FPSC) au stabilit o intalnire viitoare cu reprezentantii Ministerului Mediului, menita sa faca intelese problemele constructorilor legate de DCD si sa afle in ce masura propunerile si observatiile anterioare ase asociatiei constructorilor au fost analizate, respinse sau preluate in noul act normativ.
Saptamana trecuta a avut loc conferinta intitulata "Gestionarea deseurilor si a ambalajelor: Intrebari, probleme si raspunsuri. Impactul modificarilor legislative", la Hotel Raddison Blu, la care au participat si reprezentanti ai Ministerului Mediului au avut loc prezentari si dezbateri pe tema deseurilor din constructii si demolari.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ACADTeraSteelALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ de OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra
Impactul pandemiei Covid-19 pentru industria de constructii si domeniile conexe

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere