Agenda Constructiilor
Sambata, 10 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Globalworth a amenajat peste 250.000 mp de spatii pentru birouri, in 16 cladiri
Globalworth a amenajat peste 250.000 mp de spatii pentru birouri, in 16 cladiri
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 13 Feb 2023 13:31
Globalworth, cel mai mare investitor din CEE si liderul pietii de birouri din Romania, anunta peste 250.000 de metri patrati de spatiu de birouri amenajati de la existenta companiei pana in prezent. In total, 50 de chiriasi din portofoliu au beneficiat de amenajari in 12 dintre cele 16 cladiri din Romania.
Procesele de fit-out au fost realizate fie concomitent cu executia cladirii, chiriasii ocupand spatiul odata cu finalizarea constructiei cladirii, fie amenajari pentru chiriasi in cladiri existente, dezvoltate de companie sau achizitionate de grup, si au vizat clienti din zona de IT&C, servicii bancare, firme de avocatura, publicitate, curierat, spatii pentru co-working, studio TV etc.
“Echipa Globalworth Workplaces se bucura sa fie alaturi de comunitatea de business in procesul de devenire a spatiilor de birouri. Am trecut prin numeroase etapizari, iar in prezent ne concentram tot mai tare pe conceptele de smart building (solutii PropTech, sisteme de control si monitorizare pentru parametrii functionali care sustin obiectivele de sustenabilitate), birouri flexibile care sa acomodeze co-working-ul si sa incurajeze starea de bine a angajatilor. Post pandemie, cerintele au suferit numeroase modificari. Acum dezvoltam tot mai multe zone informale de lucru, spatii de colaborare in echipa, amfiteatre, cafenele, zone de relaxare. Incurajam culorile vii, jocurile, texturile calde, lumina. Altfel spus, spatiul de birouri incepe sa se asemene tot mai tare cu spatiul de acasa si este gandit ca o aducere impreuna a oamenilor, dupa o pauza in care ne-a lipsit extrem de tare prezenta fizica”, a spus Raluca Ghica, Head of Globalworth Workplaces Romania.
Strategia de a oferi si servicii de amenajare clientilor office asigura jucatorului de real estate un avantaj in piata, remarcandu-se faptul ca fiecare spatiu livrat este personalizat activitatii si tipicului, respectand cerintele functionale si organizationale. In procesul de amenajare sunt respectate directiile de branding, imaginea, politica interna si tot ce presupune dinamica acesteia. De-a lungul anilor, amenajarile au trecut prin diverse prioritizari, sustenabilitatea castigand tot mai tare teren. Indiferent de tranzitii, pentru echipa Workplaces a ramas constant telul de a nu crea doar spatii armonioase vizual, ci a aduce experiente in viata de zi cu zi a comunitatii Globalworth.
Integrarea naturii in spatiul de lucru ocupa un loc prioritar in amenajarile birourilor, ceea ce, alaturi de diversele solutii PropTech instalate, au contribuit la obtinerea unui numar de 47 de certificari ESG pentru portofoliul din Romania in anul 2022.
 
VideoConfAC-iulman and machinehiltiALLBIMvailant
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
leviatan
viarom
CDS
rigips
MAKITA
grundfos
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
BALTIC
FRONTALE
theda mar
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023