Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - IMMOCHAN vizeaza dezvoltarea de proiecte noi, in Bucuresti, Sibiu si Craiova
IMMOCHAN vizeaza dezvoltarea de proiecte noi, in Bucuresti, Sibiu si Craiova
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 01 Feb 2017 19:21
Conducerea Immochan Romania, divizia de dezvoltare imobiliara a grupului Auchan, si-a anuntat intentia de a dezvolta trei proiecte noi, de retail sau mixte, in Bucuresti, Sibiu si Craiova. Investitiile vor fi de dimensiuni reduse, pe modelul centrelor de proximitate si, in prezent, dezvoltatorul analizeaza fezabilitatea proiectelor pentru a demara procedurile de achizitie a terenurilor. "Am identificat terenurile, chiar daca nu le avem inca in proprietate, si suntem in etapa in care studiem fezabilitatea proiectelor. Vor fi centre de proximitate, de cartier, si din cele trei investitii numai una va fi exclusiv de retail, iar celelalte doua mixte. Complexul din Bucuresti va avea functiuni mixte si va fi situat in apropierea unei statii de metrou", a declarat Tatian Diaconu (foto), CEO al Immochan Romania.
Dupa finalizarea centrului comercial Coresi Shopping Resort - Brasov, Immochan s-a asociat cu Avantgarden Immo Invest, companie detinuta de Daniela Kasper, in vederea dezvoltarii unui ansamblu rezidential cu 3.000 de locuinte, sub numele Coresi Avantgarden. In prezent, pe santier se afla in constructie 13 blocuri (S+P+5E), cu 570 de apartamente, dintre care 564 au fost deja vandute, in stadiul de proiect.
"Avem o cerere foarte mare, dar intentionam sa mentinem ritmul de constructie de 12-13 blocuri pe an. Nu vrem nici sa vindem mai mult in faze incipiente, pentru a nu decala foarte mult termenele dintre contractare si livrare", a mai spus Tatian Diaconu.
Primele trei blocuri din Coresi Avantgarden vor fi definitivate in luna iunie 2017, Immochan anuntand ca vrea sa livreze cate trei blocuri la fiecare trei luni, conditii in care termenul de finalizare a intregului proiect din Brasov ar fi de 6 ani, adica pana in 2022. "Nu putem inainta cu exactitate un termen de finalizare, deoarece este un proiect de anvergura, dezvoltat intr-o perioada extinsa de timp si datele se pot modifica in functie de conditiile pietei", a precizat managerul Immochan.
 
Investitii de 10 milioane de euro in reconfigurarea a cinci centre comerciale
In 2017, Immochan mai are un plan de investitii de circa 10 milioane de euro in reconfigurarea si modernizarea centrelor comerciale din Baia Mare (aflat in constructie), din zona de sud a Timisoarei, precum si a celor din Constanta, Cluj-Napoca si Pitesti. "O mare parte din centrele comerciale administrate de Immochan se afla intr-un proces de modernizare. Cele din Oradea si Satu Mare au trecut deja prin acest proces si poarta emblema Aushopping. In 2017, vom continua procesul de transformare a cinci centre comerciale reprezentand 30.000 mp si o investitie totala de 10 milioane de euro. Ca urmare a acestei transformari, centrele comerciale vor atrage noi parteneri locali si internationali si vor imbunatati experienta oferita locuitorilor din comunitatile carora se adreseaza", a declarat Raluca Crisan, directorul de marketing al Immochan Romania.
***
In cei cinci ani de activitate pe piata imobiliara din Romania, dezvoltatorul a investit, in total, circa 170 milioane de euro. Cu operatiuni preponderent in zona de retail, Immochan detine, alaturi de partenerul francez Auchan, 23 de centre comerciale la nivel national si gestioneaza un portofoliu de 1.200 de parteneri si 150.000 mp inchiriabili.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMCOVID-19ACADTeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ DE OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra

Impactului maladiei Covid-19 pentru industria romaneasca de constructii si domeniile conexe


pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere