Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Septembrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - IMPACT a finalizat constructia celor 9 cladiri ale ansamblului Luxuria Residence
IMPACT a finalizat constructia celor 9 cladiri ale ansamblului Luxuria Residence
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 12 Aug 2021 11:50
Impact Developer & Contractor, primul dezvoltator imobiliar din Romania listat la Bursa de Valori Bucuresti, finalizeaza ultima faza a ansamblului Luxuria Residence, proiectul upper class din Expozitiei, noul pol de business al capitalei. Luxuria Residence devine, astfel, prima comunitate urbana din zona.
Cea de-a treia si ultima faza de dezvoltare a ansamblului cuprinde 130 de unitati de tip studio, apartamente cu 2, 3 si 4 camere, precum si duplex-uri, dispuse in doua cladiri cu 8, respectiv 11 etaje. Acestea sunt completate de 1.064 de metri patrati de spatii verzi, loc de joaca pentru copii si 135 de locuri de parcare exclusiv subterane.
Odata cu finalizarea ultimei etape de dezvoltare, Luxuria Residence devine primul ansamblu rezidential finalizat din zona Expozitiei. Intregul condominiu este format din 9 cladiri ecologice, cu 630 de apartamente de calitate superioara, 728 de locuri de parcare subterane, 9.650 de metri patrati de spatii verzi, centru de fitness, lounge si receptie.
„Luxuria Residence vine ca un raspuns firesc la cererea de locuinte upper class intr-o zona efervescenta, devenita recent noul pol de business al Bucurestiului. Suntem mandri sa dezvoltam prima comunitate urbana durabila din Expozitiei, care beneficiaza de un aer mai curat si de un stil de viata sanatos, datorita cladirilor ecologice, construite la standarde de sustenabilitate BREEAM Excellent, precum si facilitatilor oferite.”, a declarat Tinu Sebesanu, CEO Impact Developer & Contractor.
Luxuria este primul proiect rezidential din Bucuresti proiectat pentru a obtine certificarea BREEAM Excellent, cea mai importanta metoda de evaluare a durabilitatii pentru proiecte de cladiri si infrastructura. Procesul complex de certificare recunoaste valoarea proiectului pe toata durata ciclului de viata construit, evaluand sustenabilitatea solutiilor din proiecte pentru o serie de categorii: energie, sanatate si bunastare, inovatie, utilizarea terenurilor, materiale, managementul constructiei, poluare, transport, managementul apei si al deseurilor. Factorii cei mai importanti evaluati sunt designul integrat in mediul inconjurator, reducerea emisiilor de carbon, durabilitatea si rezistenta proiectelor, consumul redus de energie, adaptarea la schimbarile climatice, protejarea mediului inconjurator si a biodiversitatii.
Datorita arhitecturii contemporane, proiectul Luxuria Residence a obtinut recunoasterea International Property Awards, acesta fiind distins cu premiul Architecture Multiple Residence - Romania, pe regiunea europeana, in cadrul competitiei desfasurate anul trecut.
 
TERAPLASTALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iulgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
leviatan
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
Ubitech
hilti
CELCO 2020
Acvatot 2019
rigips
cv water 2021

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
econet
bienala
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere