Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - IMPACT: Finantare de peste 10 milioane de euro de la CEC Bank, pentru dezvoltare
IMPACT: Finantare de peste 10 milioane de euro de la CEC Bank, pentru dezvoltare
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 31 Mai 2021 11:49
Impact Developer & Contractor securizeaza finantare pentru dezvoltare imobiliara din partea CEC Bank - Constanta. In valoare totala de aproximativ 10,6 milioane de euro, una dintre cele mai mari valori acordate pana acum unui dezvoltator de pe piata rezidentiala din Constanta, aceasta are ca obiectiv finalizarea primei faze a ansamblului Boreal Plus.
Finantarea acordata de CEC Bank presupune doua credite. Primul credit, in valoare de aproximativ 9,9 milioane de euro va fi utilizat de catre Impact prin trageri succesive, in functie de evolutia lucrarilor in cadrul proiectului. Creditul va fi rambursat potrivit dispozitiilor contractuale, data scadentei finale fiind la 30 de luni de la semnarea contractului. Al doilea credit, in valoare de 3,5 milioane de lei, va fi folosit de Impact pentru finantarea TVA-ului aferent constructiei, facilitatea fiind acordata pentru o perioada de 20 de luni de la data semnarii contractului.
„Suntem incantati de sprijinul si increderea oferite de CEC Bank pentru avansarea proiectului Boreal Plus din Constanta. Securizarea unui astfel de credit cu o institutie de prestigiu si traditie precum CEC Bank este o dovada a stabilitatii companiei si a perspectivelor noastre solide de crestere pe termen lung. Dorim sa multumim intregii echipe CEC Bank din Constanta pentru tot sprijinul oferit in procesul de obtinere a celor doua credite! Acesta este inceputul unei colaborari frumoase intre o banca si o companie romanesti”, a declarat Tinu Sebesanu, CEO Impact Developer & Contractor.
In perioada 2020 - 2021, Impact Developer & Contractor a securizat o serie de finantari bancare, precum si emisiuni de obligatiuni listate pe piata principala a BVB, cu plasament privat. Anul acesta, actiunile Impact au inregistrat o crestere de 58% comparativ cu anul 2020, compania avand o capitalizare bursiera de 789 milioane lei. Succesul pe piata de capital reconfirma atractivitatea proiectelor dezvoltatorului si viziunea strategica de extindere in cele mai importante centre urbane din Romania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
top 500
theda mar
quadratum
viarom
Acvatot 2019
top 500
Ubitech
strabag nivel 1
rigips
leviatan
noark
top 500
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
concelex
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu