Agenda Constructiilor
Vineri, 16 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - MAURER initiaza RoomInnovation si va construi doar apartamente multifunctionale
MAURER initiaza RoomInnovation si va construi doar apartamente multifunctionale
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 15 Feb 2021 09:15
Situatia pe care o arata statisticile la nivel european indica o suprafata medie relativ mica a apartamentelor raportandu-ne la nevoile atat de diferite ale membrilor din cadrul unei familii. Luand in considerare, in afara de acest aspect, si legatura extrem de stransa dintre modul in care amenajam locuinta si starea de sanatate, fizica si emotionala, a oamenilor, ajungem la concluzia ca regandirea structurilor apartamentelor este impetuos necesara.
Acest aspect a fost luat in calcul de catre noi, Maurer Imobiliare, si s-a concretizat prin trecerea de la apartamente cu structuri si compartimentare clasica la apartamente multifunctionale.
Odata cu luna septembrie a anului 2020, am dat startul celei de-a cincea faza de dezvoltare din cadrul proiectului Avantgarden3, proiect care va totaliza 246 de apartamente multifunctionale dispuse in 5 imobile de 7 etaje + ultimele etaje retrase, desfasurate pe o suprafata de 1,2 ha.
Apartamentele multifunctionale din faza V ofera, astfel, confort fizic prin maximizarea spatiului din locuinta datorita patului mobil, experienta de locuire intr-un spatiu nelimitat datorita peretilor mobili si zone de relaxare generoase datorita teraselor cu suprafata intre 9 si 76 mp. De asemenea, peretii interiori dintr-un astfel de apartament multifunctional au o inaltime de 2,60 m (mai mare decat inaltimea standard a apartamentelor), lucru care contribuie la cresterea calitatii vietii si a sanatatii clientilor prin sporirea volumului de oxigen din apartament. Nu in cel din urma, upgrade-ul adus in ceea ce priveste arhitectura exterioara si interioara a imobilelor, gama de finisaje pe care clientul le are la dispozitie, contribuie considerabil la amplificarea starii de bine resimtita de cei care se orienteaza spre un apartament din faza V a proiectului Avantgarden3.
”Daca privesc in urma spre toata activitatea mea din imobiliare din cei 14 ani, am un singur regret. Ca am urmat niste standarde, ca ne-am aliniat pietei de profil si, in fond, noi toti dezvoltatorii imobiliari am livrat catre clientii nostri acelasi produs. Am costruit si am vandut structuri clasice de apartamente cu delimitare clara intre spatiile din interiorul lor (hol, bucatarie, camere si grup sanitar), lucru care vine cu o mare rigiditate si inflexibilitate. In ultimii 4 ani munca mea a fost ghidata de dorinta de a crea un altfel de produs prin care sa aduc plus valoare apartamentelor livrate de noi si, in esenta, sa pot imbunatati considerabil calitatea vietii clientilor nostri. Rezultatul muncii mele s-a concretizat in conceptul RoomInnovation, concept care va fi integrat in toate apartamentele dezvoltate de noi”, declara Simon Maurer, fondatorul companiei Maurer Imobiliare si dezvoltatorul conceptului RoomInnovation.
Acest produs, chiar daca reprezinta o noutate absoluta la nivel mondial, a trecut destul de rapid de etapa de cunoastere si familiarizare a produsului de catre clienti, acestia percepand cu mare usurinta elementele noi si inovatoare care transforma un apartament clasic in unul multifunctional. Primele trei luni de la lansare, lunile septembrie, octombrie si noiembrie, au insemnat trecerea la apartamentele multifunctionale a unui numar de 58 de familii care au ales sa achizitioneze un apartament in primele imobile din faza V, respectiv imobilele B90, B91 si B92.
Odata cu lansarea primului showroom pentru un astfel de apartament multifunctional care are integrat conceptul inovator RoomInnovation, respectiv 2 decembrie 2020, situatia s-a schimbat radical iar numarul vanzarilor a crescut la 48 de apartamente vandute intr-o singura luna. A contat considerabil faptul ca oamenii au avut posibilitatea sa se bucure, fizic, de experienta unui apartament multifunctional si sa simta, pe propria piele, impactul pozitiv creat de peretii si patul mobil care reusesc sa maximizeze spatiul dintr-un apartament si sa creasca utilitatea fiecarui metru patrat.
Aceasta diferenta dintre randari si realitate a avut un impact puternic chiar si asupra echipei de vanzari din cadrul proiectului nostru care a reusit sa perceapa calitatea si utilitatea unui apartament multifunctional la adevarata lui valoare. In consecinta, toti consultantii de vanzari asteapta cu nerabdare anul 2022, an in care vor avea loc primele receptii ale apartamentelor multifunctionale, din doua perspective: atat in calitate de consultanti care traiesc impreuna cu clientii lor emotiile unui nou inceput, cat si in calitate de proprietari, intrucat toata echipa de vanzari a ales sa renunte la apartamentele clasice in detrimentul unora multifunctionale.
”Pe langa faptul ca realitatea a depasit orice asteptare, sentimentul de ,,wow,, cu care am ramas in urma vizitei din showroom a fost accentuat in momentul in care am ajuns in vechea locuinta si ma simteam intr-un spatiu inchis, rigid si intunecos din cauza peretilor ficsi. Mi-am inchipuit viata intr-un apartament multifunctional si m-am vazut traind asa. Am constientizat pe loc cat de mult mi-ar putea schimba viata si nu am putut ramane indiferent. Acela a fost momentul in care am ales sa fac pasul catre un apartament multifunctional!”, sunt cuvintele unui client care a ales sa achizitioneze un apartament multifunctional in Avantgarden3.
In momentul de fata mai exista disponibilitate limitata de apartamente in blocurile B90, B91 si B92, insa odata cu luna ianuarie a acestui an am dat startul vanzarilor in cel de-al 4-lea imobil, in care clientii pot opta pentru structuri de tip garsoniera, studio sau apartamente cu 2 si 3 camere, preturile incepand de la 46900 euro si ajungand la 74200 euro pentru un apartament cu 3 camere.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTERAPLASTgamma_2021AUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
Acvatot 2019
hidroplasto
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
cv water 2021
hilti
CELCO 2020
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere