Agenda Constructiilor
Joi, 16 Septembrie 2021
wienberger
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Metalurgiei Park Residence isi continua dezvoltarea cu 5.000 de unitati locative
Metalurgiei Park Residence isi continua dezvoltarea cu 5.000 de unitati locative
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 19 Iul 2021 07:37
Cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania trece la o noua etapa de dezvoltare simaturitate prin inceperea lucrarilor la cea de a II - a faza a acestui mega proiect imobiliar din Capitala.
De la momentul initierii sale in anul 2015, peste 5000 de apartamente au fost finalizare si livrate catre cumparatori iar anul 2021 aduce vesti foarte bune pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte noi si moderne si pentru cei care nu au mai putut achizitona un imobil in prima etapa de dezvoltare.
Faza a II - a se va desfasura pe o suprafata foarte generoasa de 20 de hectare de teren si este estimat un numar suplimentar de 5000 noi unitati locative din cele mai diverse, deoarece mai multi investitori au achizitionat terenul, iar lucrarile de construire vor incepe in aceasta vara. Nume deja consacrate in prima faza a acestui mega proiect, precum: Viva Residence, Brown Residence, Galaxyresidence, Galaxy Plus Residence, Venus Residence, Top House Residence, Primera Residence, Athos Residence au initiat demersurile pentru inceperea lucrarilor de edificare.
Alti noi investitori de anvergura si-au anuntat prezenta si vor investi sume considerabile pentru edificarea atat a imobilelor de locuinte, cat si a unor zone generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri, zone de agrement si wellness, acestea fiind doar o mica parte din avantajele acestei noifaze de dezvoltare a proiectului.
Astfel, la capitolul noutati, Kaufland Romania va crea o zona foarte importanta de retail pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, invecinata cu Lidl Romania, in care vor exista mai multe zone de shopping pentru a crea o adevarata esplanada comerciala. Lotus Residence, Studio Plus Residence si Austrian Home Concept, un fond international de investitii, sunt noi proiecte menite sa sporeasca diversitatea si atractivitatea pentru noii locuitori din Metalurgiei Park Residence.
Din cadrul acestei noi faze de dezvoltare nu vor lipsi zonele verzi, parcurile de proximitate, fiind proiectate inclusiv a scoala si o gradinita pentru locuitorii din aceasta zona, dar poate cea mai importanta este localizarea acestui mega proiect rezidential.
Parcul Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 al Capitalei, se va afla chiar langa noile proiecte rezidentiale, fiind unul dintre cele mai mari noi parcuri din Capitala, urmand a fi edificat pe o suprafata de aproximativ 3 hectare. Proiectul parcului prevede crearea mai multor zone tematice, unele fiind destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, iar alte sportului si jocurilor in aer liber. Tot aici va fi amenajat un skate-park de 1000 mp si un centru multicultural la cele mai inalte standarde unde locuitorii vor putea participa la spectacole, concerte, expozitii si alte evenimente socio-culturale.
Din punctul de vedere al infrastructurii, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti, asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale: Șoseaua Berceni, strada Turnu Măgurele și strada Luică au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele si Aparatorii Patriei, care ar urma sa lege inelul median dintre Sos Giurgiului si Targul Vitan.
In imediata apropriere a proiectului exista alte numeroase zone comerciale de shopping, dintre care amintim: zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros
Metalurgiei Park Residence este, la acest moment, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 350 milioane euro. Noile blocuri ce se vor edifica vor avea un regim mai mare de inaltime, cuprins intre P+8 si maxim P+12 etaje, iar parcarile oferite vor fi atat supraterane cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.
Noua etapa de dezvoltare, respectiv Faza a II-a, reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.
In curand, pe masura ce proiectele vor fi autorizate, vom face publice detaliile tehnice, tipurile de apartamente, preturile de vanzare si toate informatiile necesare pentru achizitia unui imobil in cadrul celui mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
hidroplasto
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
hilti
cv water 2021
leviatan
Acvatot 2019
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
bienala
AICPS_30
AHK 2018
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere