Agenda Constructiilor
Sambata, 23 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Nordis Mamaia, evaluat la 157 milioane de euro de catre compania Horwath HTL
Nordis Mamaia, evaluat la 157 milioane de euro de catre compania Horwath HTL
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 10 Aug 2021 12:22
Horwath HTL, liderul global in consultanta si evaluare hoteliera si turistica, estimeaza pentru prima etapa a proiectului Nordis Mamaia o evaluare de piata dupa lansarea hotelului, la 16 iunie 2022, de aproximativ 157 milioane de euro. Rezultatul inregistreaza o crestere de 25% pe an, considerand ca valoarea de piata a proiectului la data evaluarii, iulie 2021, este de 117 milioane de euro.
Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere si rezidentiale de lux din Romania a inceput dezvoltarea proiectul Nordis Mamaia 5***** in 2019. Format din patru corpuri de cladire unite prin zona de lobby, ansamblul va avea o capacitate de 712 camere si apartamente de hotel si 620 de apartamente rezidentiale.
Nordis Mamaia 5***** este considerat cel mai luxos si ambitios proiect de pe litoralul Marii Negre intrucat va pune la dispozitia clientilor si turistilor numeroase facilitati, precum 10.000 de metri patrati de plaja proprie, cel mai mare SPA de la malul marii, spatiu de joaca pentru copii, 1.500 de metri patrati de galerie comerciala, noua restaurante si cafenele, dar si o parcare de 1.200 de locuri.
Proiectul si facilitatile fac oferta Nordis atractiva pe piata imobiliara, mai ales prin modelul unic de investitie, prin care clientii au optiunea de a investi intr-o camera de hotel, care garanteaza o chirie lunara fixa 12 luni pe an.
La data evaluarii Horwath HTL, unitatile ansamblului Nordis Mamaia erau vandute in proportie de 90%. Zona de lobby si galeria comerciala au fost inaugurate la sfarsitul lunii iulie a acestui an, iar proiectul va fi finalizat pana la jumatatea anului 2022.
Totodata, in cadrul evenimentului de inaugurare, Nordis Group a anuntat etapa a doua a ansamblului de pe litoral, respectiv corpuri rezidentiale cu peste 1.000 de apartamente. Localizat in continuarea complexului Nordis Mamaia 5*****, etapa a doua a proiectului va oferi turistilor si rezidentilor numeroase spatii de relaxare alaturi de familie si prieteni, plaja proprie, zona de promenada, terenuri de squash, sala polivalenta cu peste 1.000 de locuri, spatiu de joaca pentru copii, centru de recuperare medicala, spatii comerciale si multe alte facilitati.
„Ne bucuram cand avem astfel de colaborari. Prin natura domeniului nostru de expertiza avem o viziune globala a trendurilor si a modelelor de afaceri ale marilor companii care activeaza in industria hoteliera premium. Proiectul Nordis a fost o surpriza placuta prin prisma factorilor, precum profilul operatorului cu capital exclusiv romanesc, teritoriul, nivelul investitiei si modelul de afaceri. Suntem optimisti ca urmatoarele evaluari a proiectelor semnate Nordis Group vor arata aceleasi rezultate pozitive”, a declarat Agron Berisa, Managing Partner Horwath HTL Croatia.
Conform analizelor, ansamblul hotelier Nordis Mamaia 5*****, operat exclusiv de Nordis Group, va fi cel mai mare hotel de leisure din Europa.
„Intr-un timp scurt, proiectul Nordis Mamaia a inregistrat cateva recorduri notabile – este cea mai rapida dezvoltare din Romania. Acesta dispune de un design unic si facilitati premium, propune o oferta de investitie unica in tara, iar numarul de unitati vandute depaseste 90%. Ne bucuram de atentia presei din tara si a celei internationale, cat si de atentia clientilor, a potentialilor investitori si, in viitorul apropiat, a turistilor care vor alege Nordis Hotels. Promitem sa excelam in produsele si serviciile oferite, de aceea colaborarea cu Horwath, cel mai renumit brand de consultanta si evaluare in domeniul ospitalitatii la nivel mondial, ne reconfirma investitia strategica de peste 100 milioane de euro pe care am facut-o in prima etapa a proiectului de pe litoral. De asemenea, o crestere estimativa de 25% pe an a valorii de piata valideaza potentialul turistic al zonei, cresterea cererii de apartamente premium rezidentiale si de vacanta intr-o zona lipsita pana acum de investitii substantiale romanesti, straine sau proiecte de o asemenea anvergura, pe care romanii le asteptau de mult”, a declarat Emanuel Postoaca, fondatorul Nordis Group.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMman and machineVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
rigips
leviatan
Ubitech
grundfos
leviatan
Acvatot 2019
strabag nivel 1
viarom
noark
theda mar
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
CDS
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
BA 2023
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica